IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям загуби последната си надежда за помирение с принц Хари

28 юни 2022 08 40

Имат ли шанс братята?

Снимка: БГНЕС

От доста време принц Хари и принц Уилям общуват все по-трудно. Отношенията на двамата братя изглежда са обтегнати още повече след казаното от херцога на Съсекс в интервюто с Опра Уинфри за кралското семейство.

Експертът Ингрид Сюърд предполага, че херцогът на Кеймбридж се опасява, че вече липсват възможности за помирение. Според източника, принц Уилям вярва, че не може да направи нищо повече, за да разреши споровете с по-малкия си брат.

„Двете момчета никога не се разбираха. Те дадоха заедно телевизионни интервюта за съвместните си дела, подигравайки се един на друг, но никога не са били добри приятели“, отбеляза експертът.

Сюърд каза още, че Кейт Мидълтън отдавна се опитва да действа като миротворец и да поддържа връзка със семейство Съсекс.

„Уилям винаги се е грижил за Хари, той чувства, че в момента не може да направи нищо друго. Вместо това той се фокусира върху това, което знае, че може да постигне, вместо да губи време за неща, които не може да промени.

Той знае какво го очаква и знае колко е трудно, но с помощта на Кейт и подкрепата на баща си, принцът на Уелс, той остава позитивен и оптимист за бъдещето си“, каза експертът пред Express.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари