IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Хемсуърт и Елза Патаки с 8-годишните си близнаци на червения килим

28 юни 2022 17 40

Цялото семейство присъства на премиерата на филма „Тор: Любов и гръмотевици“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Крис Хемсуърт реши да заведе цялото семейство на кино, показвайки им новия си филм „Тор: Любов и гръмотевици“.

В понеделник актьорът, който този път ще бъде заменен от Натали Портман в ролята на Бога на гръмотевиците, се появи на червения килим заедно със съпругата си Елза Патаки и 8-годишните им близнаци Саша и Тристан. Семейството присъства на премиерата на филма, състояла се в Сидни, като това е една от редките появи на децата на Хемсуърт.

Крис Хемсуърт,

Снимка: Getty Images

Крис носеше черен костюм и черна тениска, а до него Патаки изглеждаше великолепно в черна вечерна рокля с дълбоко деколте и изрязани участъци. 8-годишните момчета бяха стилни като баща си, обличайки черен и син смокинг с бели маратонки. 10-годишната дъщеря на Крис и Елза – Индия – не присъства на премиерата.

На червения килим се появи и брата на Крис – Люк Хемсуърт, който дойде със съпругата си Саманта и три от четирите им деца.

В скорошно интервю за Extra, Хемсуърт говори за своята бащинска суперсила, която е хуморът. „Мисля, че съм креативен. Всички те са активни деца с огромно въображение, както съм и аз. Излизаме навън, изследваме и играем на каквото си поискаме. Това е, което правим“, казва актьорът.

Крис Хемсуърт,

Крис, Люк Хемсуърт и режисьорът Тайка Уайтити. Снимка: Getty Images

Той се пошегува как емблематичният чук на Тор намира място в къщата му и забавлява децата. „Постоянно си сменя местоположението – от кутията с играчки до камината. След това бързо се пренася в банята“, разкрива Крис.

През март Хемсуърт и Патаки споделиха снимка на близнаците си в чест на осмия им рожден ден. На нея момчетата са значително по-малки и носят еднакви тоалети на Тор, вдигайки във въздуха „тежкия“ чук на бога на гръмотевиците. „Ако питате дали им е позволено да носят костюми на други супергерои, отговорът е не“, написа Крис под кадъра.

Филмът „Тор: Любов и гръмотевици“ излиза по кината на 8 юли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари