IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

През уикенда Кейт Хъдсън пие кафето си гола

5 юли 2022 17 50

Актрисата сподели провокативна снимка, привличайки вниманието на всички

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Как пиете кафето си в събота сутрин? Със захар? Без захар? С мляко? Без мляко? Е, Кейт Хъдсън има съвсем друга рутина – пие кафето си полугола.

За да започне уикенда по перфектен начин, актрисата сподели снимка в социалните мрежи, на която носи само черни спортни шорти, седейки на земята пред голям прозорец и кръгла масичка. 43-годишната Хъдсън е покрила горната си гола част само с дългите си руси кичури, оставяйки феновете да се насладят на стегнатата ѝ фигура и оформен корем.

„Слънцето изгря“, написа актрисата под сексапилната публикация. Кейт изглежда се е настанила доста удобно в слънчевата стая в Лондон, държейки телефона си в едната ръка и кафето в другата. Не е ясно точно кой е направил снимката, но се предполага, че това е годеникът ѝ Дани Фуджикава, с когото е от 2017 година. Двамата имат и 4-годишна дъщеря – Рани Роуз.

Фенове и приятели на Хъдсън веднага забелязаха публикацията, включително и брат ѝ Оливър, който се включи в коментарите. Демонстрирайки хумора си, той написа просто „Не“ и събра хиляди харесвания. Междувременно Селма Блеър и Джанел Моне бяха по-позитивно настроени към снимката, пишейки „Ето това е прекрасна сутрин“ и „Трябва да повторя тази снимка. Икона“.

Оливър и Кейт Хъдсън са единствените деца на бившата двойка Бил Хъдсън и Голди Хоун, които бяха женени от 1976 до 1982 година. Двамата са доста близки и често показват любовта си един към друг в социалните мрежи.

Миналия ноември Оливър говори пред списание People относно споделянето на снимки и видеа, на които е гол. По думите му, семейната среда, в която е израснал, му е помогнала да се чувства удобно в кожата си и да не се срамува от тялото си. „Всичко идва от това, че съм живял в много широко скроено семейство. Голотата никога не е била табу. Всички сме родени голи и това е положението“, казва актьорът. Допълва, че в момента учи и децата си на подобен тип мислене и се опитва да им вдъхне увереност и самочувствие, що се отнася до тялото им.

През септември Оливър Хъдсън публикува забавно видео, на което тича гол в снега. Клипът обаче е бил свален от Instagram, но пък беше споделен отново. „Накарах сина ми да ме снима. Ситуацията зад кулисите е много забавна, защото аз му се карам, че не ме снима правилно. Много е забавно. Instagram свалиха видеото и аз не можех да повярвам, защото то беше забавно. Но пък аз го публикувах отново“, казва Оливър пред списание People.

За разлика от брат си, Кейт рядко публикува подобно провокативно съдържание, но нищо чудно и тя скоро да тръгне по стъпките на Оливър, след като голата ѝ снимка беше приета добре от всички.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари