IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Хъдсън се събра с бившия

14 юни 2022 10 40

Двамата изпратиха абитуриент

БГНЕС

БГНЕС

Кейт Хъдсън се събра отново с Крис Робинсън. Актрисата сподели снимка с бившия, но не си мислете, че е оставила Дани Фуджикава! Двамата присъстваха на тържеството на сина си, който е абитуриент.

В своя профил актрисата изненада последователите, качвайки снимка на тримата. И написа, че Райдър – нейното пораснало момче, е завършил гимназията.

„Днес беше голям ден за нашето семейство“, коментира 43-годишната актриса, която заедно с Робинсън е прегърнала момчето (на втората снимка в галерията.

„Хей, един ден ще бъде 2022 г. и ти ще завършиш гимназия!“, казвала Хъдсън на сина си преди време. И ето че тя не усетила колко бързо минало времето.

„Сякаш този ден е толкова далеч, че е едва достижим...“, продължава тя.

Кейт Хъдсън се гордее много с Райдър

Момчето на актрисата е нейното първородно дете. След него тя ражда още един син – Бингам, който е от връзката ѝ с Матю Белами. Днес той е на 10 и заедно с по-големия си брат е батко на малката Рани Роуз (с баща Дани Фуджикава).

По случай бала на Райдър, Кейт не пропусна да сподели колко се гордее с най-големия си син. И го нарече „невероятен млад мъж“.

„Да те отгледам беше един от големите подаръци и удоволствия в живота ми. Ти носиш толкова много в живота на всеки. Ти си мил, любящ, щедър, търпелив, весел и единствен по рода си“, обяснява още тя.

Звездата не скри, че много се вълнува – не само за завършването, но и за това, че Райдър започва една нова глава от живота си. „Браво, бебче! Мама те обича!“, добавя Кейт Хъдсън.

По-късно актрисата сподели галерия с повече снимки от завършването на момчето в училището Crossroads, намиращо се в Санта Моника. На един от кадрите го виждаме да позира със своите брат и сестра.

В началото на 2022 г. Райдър стана на 18 години. Тогава майка му изтъкна, че той вече трябва да носи отговорност за живота си.

Преди няколко месеца Кейт Хъдсън сподели, че голямото ѝ момче вече има гадже. Това е Айрис – най-малката дъщеря на Джъд Апатоу.

Тийнейджърът празнува годишнина от връзката си с красавицата през април.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари