IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Балове 2022 – кои звезди изпратиха абитуриенти?

4 юни 2022 10 30

Нелина вдигна наздравица за сина си

БГНЕС

БГНЕС

Всяка година около 24 май ставаме свидетели на абитуриентските балове в страната. Изпращането на дванадесетокласниците започва от училищния двор и свършва в лъскави заведения, пред погледа на близки и роднини. И тази година фотографите имаха много работа и запечатаха скъпи коли, нестандартни рокли и костюми, както и безброй изцепки. А сред пляскащите им насреща имаше и много български звезди.

Софи Маринова, Бони, рапърът Ванко 1, Ива Екимова, Людмила Сланева, бяха част от известните личности у нас, които изпратиха абитуриенти през 2021 г. А тези дни други звезди се похвалиха с трепетите около порасналите им наследници, някои от които искат да учат висше.

Балове 2022 – кои родни звезди изпратиха абитуриенти?

1. Стефания Колева

Актрисата, известна от театралната сцена и големия екран, показа дъщеря си за първи път от доста време насам. И повод за това бе балът на усмихнатата ѝ наследничка.

„Първият ни бал заедно. Обичам те!“, написа тя и сподели няколко снимки с абитуриентката.

За разлика от майка си, Карина е къдрокоса брюнетка.

Стефания Колева изтъкна, че лично Ваня Щерева е изработила бижутата, които допълват визията в черно на нейната дъщеря.

2. Ани Пападопулу

„Това е то – моя любов! Абитуриент!“, сподели колежката на Стефания Колева.

Актрисата качи снимка в Instagram, на която я виждаме да прегръща сина си Богдан. По-късно го е снимала на фона на катедралата „Александър Невски“.

3. Нелина

Фолкпевицата, която сякаш не остарява, също има абитуриент тази година. По този повод тя показа снимка от неговото тържество.

Нелина е изпратила Кристиан навръх 24 май.

„Честито завършване, наше прекрасно момче! Гордеем се с теб, обичаме те много и ти желаем всичкото щастие на света! Бъди здрав, обичан и сбъдни мечтите си! Попътен вятър в живота“, пише тя в Instagram.

Изпълнителката е заложила на дълга зелена рокля за празника на своя наследник.

3. Лидия

Младата фолкфурия показа своя брат, който е дванадесетокласник. Половинката на рапъра Атанас Колев сподели умилителен пост за връзката си с Живко.

„Да имаш брат или сестра е като да имаш второ сърце, втора душа, друга част от теб, която не е слята с физическото ти тяло. Днес моята поема по своя път в живота и не мога да бъда по-горда с човека, когото изпращам да търси, преоткрива, покорява, да се радва и да се учи. Честито дипломиране на вече не толкова малкото ми братче...!“, написа тя в Instagram.

Лидия е заложила на яркорозова рокля от сатен за празника на брат си. За съжаление, с коригирането на снимката от него, тя си спечели критики заради несъразмерната си глава, към която е добавила някои филтри.

4. Александра от „Ергенът“

Красавицата, която получи роза от Виктор, но не я прие и напусна шоуто, също се вълнуваше доста този месец. Причината е, че бе дама на бала на свой близък – отличник от Природо-математическа гимназия “Васил Друмев“ във Велико Търново.

„... Преживях отново трепетните вълнения на последните стъпки от училищния чин до морето от нови срещи и предизвикателства в живота на тези усмихнати млади хора!... Пожелавам на Даниел и на всички негови съученици много здраве, сила, амбиция, хъс и успехииии! Животът ги очаква с отворени обятия!“, написа Алекс.

Близки до риалити звездата твърдят, че в момента тя отново е на крилете на любовта. Като някои дори предполагат, че нейното ново гадже е именно Виктор – най-желаният ерген в страната през последните няколко месеца.

5. Пловдивчани изпратиха своята музикална звезда

Младото момиче Елеонора Иванова, част от групата 4Magic, също имаше бал през май. И на него тя избра да се появи с дълга сатенена рокля с цепка. Тя е от сатен, в червен цвят.

„Метър и десет краката“, написа шеговито изпълнителката, показвайки своята визия в социалните мрежи.

Елеонора Иванова завърши дванадесети клас в Пловдив, като очакваме с нетърпение да разберем къде ще продължи своето образование.

Миналата седмица фолкпевицата Анелия и инфлуенсърката Александра Богданска също изпратиха абитуриенти. Първата показа красивата си дъщеря Ивон, докато другата – своя обичан брат Милан, когото придружи на бала в Благоевград.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари