IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп зарадва фенове в Германия

8 юли 2022 14 50

Той пристигна в страната за поредния си концерт

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джони Деп намери време в натоварения си график, за да отдели внимание на феновете, които търпеливо го чакаха преди концерта му с Джеф Бек в Германия.

59-годишният актьор и музикант се усмихваше широко на насъбралата се тълпа пред центъра Stadthalle Offenbach в Хесен. Той също така чинно изчака феновете да му направят няколко снимки, като позира с няколко от тях и им даде автограф. Облечен в сива тениска, карирана риза и сиво яке, Деп допълни визията с големи слънчеви очила, няколко гривни и емблематичните си пръстени.

Малко по-късно Джони се качи на сцената заедно със 78-годишния Бек, с когото обикаля из Европа през последните няколко седмици. Миналия месец двамата обявиха, че общият им албум, носещ името „18“, ще бъде пуснат на 15 юли. Сега феновете могат да слушат песента The Death & Resurrection Show, както и да гледат клипа към първия официален сингъл от албума This is a Song for Miss Hedy Lammar.

„За мен е огромна чест да свиря и да пиша музика с Джеф, един от най-великите и човек, когото имам честта да нарека свой брат“, каза Деп в официално съобщение.

Джеф Бек върна жеста, като заяви, че отдавна не е имал такъв креативен партньор като Джони. „Надявам се хората да гледат на него като на сериозен музикант, защото е трудно за някои да приемат, че Джони Деп може да свири рокендрол“, допълва музикантът.

Първото изпълнение на Джони и Джеф дойде ден преди съдът официално да се произнесе в полза на актьора по делото му за клевета срещу Амбър Хърд. През юни Деп спечели широко популяризираното дело срещу бившата си съпруга, която съдеше заради есе, написано през 2018 година, в което тя се обявява като жертва на домашно насилие.

Журито нареди на Хърд да плати 15 милиона долара, но тя ще трябва да даде само 10,35 милиона от тях по законите на щата Вирджиния. В допълнение, актрисата ще трябва да получи само 2 милиона от поисканите 100 от Джони.

Източник заяви пред списание People, че актьорът вече е продължил с живота си и се радва, че може да прави това, което най-много обича. „Той се радва, че лятото му ще е изпълнено с концерти. Също така няма търпение да се завърне на екран. Обича кариерата си. Обича киното“, казва близък до Деп.

Веднага след присъдата Хърд изпрати официално съобщение до медиите, в което казва, че е разочарована от решението на съда. „Разочарованието, което чувствам днес, не може да се опише с думи. Съкрушена съм, че планината от доказателства не беше достатъчна да победи несъразмерната мощ, влияние и слава на бившия ми съпруг“, пише актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Адвокатите на Амбър Хърд са категорични, че ще обжалват присъдата, твърдейки че имат още доказателства, които не са били представени в съда. Според тях, именно това може да обърне делото в тяхна полза.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари