IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейн Сиймур ожени сина си втори път

13 юли 2022 08 40

Този път сватбата бе в Сеул

БГНЕС

БГНЕС

Джейн Сиймур има повод за почерпка. През уикенда актрисата присъства на втората сватба на сина си Крис. След като наследникът й се венча в Малибу, в края на миналата година, днес мина и през традиционна корейска церемония в чужбина. 

„Крис и аз в нашите традиционни корейски ханбоки! Детайлите на тези облекла са просто изключителни”. Това сподели звездата от сериала „Д-р Куин Лечителката” и сподели снимки от визитата си в Сеул. 

По-късно 71-годишната актриса качи още кадри от церемонията, за която носи същата рокля, с която я видяхме и на сватбата на сина й в САЩ. 

Крис, чийто баща е продуцентът Джеймс Кийч, е решил да зарадва роднините на своята жена Мисо, организирайки втора сватба - този път в нейната родина. И разбира се, за нея неговата майка изглежда направо ослепително. 

По данни на списание Hello, традиционната одежка в розов и светлосин цвят, е ушита по поръчка за Сиймур. То е специален подарък за нея от родителите на нейната снаха. 

Сеул плени сърцето ми! Това е красиво изработен традиционен корейски ханбок. Кое е любимото ви нещо в ханбока?”, написа по-късно Джен, показвайки друга корейска рокля, която носи с удоволствие. Този път тя е в по-тъмни тонове. 

Синът на звездата и любимата му ще живеят в САЩ

Както стана ясно, през декември 2021 Крис Кийч сключи брак с неговата дългогодишан приятелка Мисо. А ето, че месеци по-късно двамата се вричат във вярност за втори път - по корейските обичаи. За тази цел актрисата и още няколко близки са пристигнали в Южна Корея. 

В друга своя публикациq в Instagram - Джейн Сиймур показва още детайли от сватбата на своите деца. На един от кадрите я виждаме с булката, която е с нежна дантелена рокля, а от другата й страна е нейната майка. 

Моделът, избран от булката, е с цвят слонова кост, украсен с блестящи скъпоценни камъни. На главата си тя носи малка тиара, а на ушите - чифт елегантни обеци. 

„Поздравления Крис и Мисо! Каква прекрасна сватба и невероятно специален ден. Нашето семейство продължава да расте с всички прекрасни роднини на Мисо. Толкова съм щастлива да видя Джони и Крис с общо изпълнение!“, написа още холивудската звезда. И сподели видео, в което двамата й синове се изявяват по време на сватбата - единият пее, докато другият му акомпанира на пианото. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари