IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна вечер - Анджелина и дъщеря й Шайло на концерт на Maneskin

14 юли 2022 12 30

Двете очевидно се забавляваха на песните на групата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Анджелина Джоли е не само страхотна актриса, но и страхотна майка!

47-годишната носителка на "Оскар" беше забелязана на концерт на известната италианска група Maneskin заедно с 16-годишната си дъщеря Шайло. Събитието се състоя в Рим, а двете дами не останаха скрити от любопитните погледи на публиката. Докато на сцената се изпълняваха някои от най-големите музикални хитове за последните две години, част от зрителите бяха вперили поглед в Анджелина и Шайло. 

Снимки и видеа веднага се появиха в социалните мрежи, като на тях се вижда, че майка и дъщеря се опитват да се забавляват, въпреки неприятното чувство, че някой постоянно ги наблюдава. По време на песента "I wanna be your slave", Джоли успя за секунда да се отпусне и да изрази емоциите си, припявайки част от текста и танцувайки. Моментът обаче бързо приключи, когато тя забеляза, че срещу нея е насочен телефон, който постоянно снима. 

Въпреки че се притесняваше от постоянното наблюдение, Джоли очевидно беше доволна от щастието на дъщеря й Шайло. 16-годишното момиче не спираше да се усмихва и да се забавлява, припявайки на по-голяма част от песните и скачайки заедно с цялата публика. Очевидно Шайло е развила огромен афинитет към музиката и танците, избирайки ги пред кариера в киното като тази на родителите си. 

Шайло показа танцувалните си умения по време на видео, заснето на фона на песента Vegas на Doja Cat. Това е първият сингъл на изпълнителката от саунтрака за филма "Елвис". Дъщерята на Джоли и Брад Пит беше начело на група от три момичета, показвайки стъпки от хорегорафа Хамилтън Еванс в танцовото студио Millennium Dance Complex в Лос Анджелис. 

Джоли, която основа фондацията Maddox Jolie-Pitt през 2003 година и често извършва филантропска дейност с децата си, сподели още един важен момент с 16-годишната си дъщеря. През февруари двете пътуваха до Камбоджа, за да се срещнат с местните и да разберат повече за живота им в тези трудни времена. 

"Няколко дни в Камбоджа сред топлите местни хора и имам чувството, че душата ми се лекува. Това винаги е била специална страна за мен и нашето семейство", написа Джоли в социалните мрежи. Именно от Камбоджа тя осиновява първото си дете - Мадокс, през 2002 година. Освен Мадокс, актрисата има още пет деца - Шайло, Пакс, Захара, Вивиан и Нокс - които споделя с бившия си съпруг Брад Пит. 

През октомври Джоли говори пред списание People относно порастването на децата си, казвайки че те се вдъхновяват едно от друго, а добротата им е лечебна за нея. 

"Те са чудесни хора и, тъй като са толкова много, смятам, че имат значително влияние един върху друг. Аз не съм глава на нищо. Винаги съм била честна с децата си. Държа се много човешки с тях", казва тя пред People. Допълва, че приоритетът й е винаги да ги подкрепя и да бъде до тях във всеки един аспект от живота им. 

Актрисата споделя, че всяко едно от шестте й деца е отделна личност, показваща й различни неща от живота и учейки я на много полезни съвети. Според нея, родителят трябва да помага на детето си да се развива, но без да му поставя граници, като го остави то само да реши какво да прави с живота си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари