IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур вкара кучето си в Лувъра, въпреки строгите забрани

15 юли 2022 14 30

Актрисата дори снима кученцето пред безценната Мона Лиза

Getty Images

Getty Images

Деми Мур вкара кучето си Пилаф в Лувъра във Франция, въпреки строгите правила, забраняващи влизането на животни в сградата на световноизвестния музей. Уебсайтът на Лувъра изрично посочва, че всички животни – с изключение на кучета водачи, са забранени за влизане в музея. За това пък актрисата публикува снимки на кученцето си пред безценния шедьовър на Леонардо да Винчи – Мона Лиза, както и пред различни статуи в музея, качвайки кадрите в профила си в Instagram.

От снимките се вижда, че 59-годишната холивудска звезда е скрила косматия си приятел под блузата си и така е успяла да го внесе в музея. Някои потребители на Instagram се възмущават от смелостта на актрисата с думите: „Жалко е, когато знаменитостите злоупотребяват със славата си и водят домашните си любимци на места, които ние, обикновените хора, не можем. Лувърът има правила за забрана за домашни любимци с изключение за служебни животни.“.

Деми е голям любител на животните и миналата година разкри, че се грижи за девет кучета в имението си в Айдахо.

Лувърът не е единственото интересно място в Париж, на което Деми е завела малкия Пилаф. Миналия месец Мур публикува свои снимки с кучето от породата чихуахуа от финалите на Откритото първенство на Франция „Ролан Гарос“, където беше и с приятеля си – готвача Даниел Хъм. В последно време Мур се намира във Франция, където снима последния си филм.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари