IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Меган Маркъл не се сдобрява с баща си?

25 юли 2022 10 40

Може би той е причината за влошените ѝ отношения с принц Чарлз

Снимка: БГНЕС

Отдавна се знае, че херцогинята на Съсекс съвсем не е в добри отношения със своя баща Томас Маркъл. Неотдавна той дори преживя пореден здравословен проблем, но това така и не помогна за сплотяване с дъщеря му.

Напрежение има и между Меган Маркъл и кралското семейство. То достигна своя връх през 2018 г., се отбелязва в новата книга на биографа Том Бауер „Отмъщението: Меган, Хари и войната в Уиндзор“.

Оказва се, че херцогинята на Съсекс е имала „престрелки“ с принц Чарлз. И всичко това било заради баща ѝ. Принцът на Уелс се подразнил от медийните изяви на Томас Маркъл, в които той открито критикува Бъкингамския дворец и допълнително нагнетил напрежението между кралското семейство и Меган.

Бауърс твърди, че през юли 2018 г. търпението на принц Чарлз се изчерпало и той се обърнал към сина си принц Хари: „Не може ли жена ви просто да отиде и да го накара (Томас) да спре?“

В книгата се твърди, че на Елизабет II и на прекия ѝ наследник е било трудно да повярват, че Меган не може сама да реши проблема с баща си. Те настояха херцогинята на Съсекс незабавно да отлети за САЩ и да се помири с Томас Маркъл. Но Меган и Хари категорично отказаха.

Според книгата Маркъл казала по това време: „Наивно е да се мисли, че мога да се появя без предупреждение на прага му в малък граничен град. Още по-наивно е да вярваме, че можем да говорим с баща ми насаме, без да предизвикаме безумно медийно внимание и нахлуване в неприкосновеността на личния му живот, което може допълнително да засрами кралското семейство.“, добавила тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари