IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила Кабейо пее и танцува с COVID-19

20 юли 2022 17 50

Тестът на певицата се оказа положителен

БГНЕС

БГНЕС

Камила Кабейо е поредната световноизвестна личност, заразила се с COVID-19. Певицата съобщи новината на феновете си, качвайки забавно видео в TikTok. В него тя лежи в леглото, но е с видимо добро състояние на духа.

„Имам Рона“, написа тя към клипа, който бързо събра безброй лайкове и коментари.

Изпълнителката слуша Watagatapitusberry (Remix) на Pitbull, а около нея има най-различни лекарства.

@camilacabello

I got the rona

♬ Watagatapitusberry - SENSATO

25-годишната Камила използва това, че е с коронавирус, за да гледа Netflix у дома, пее и танцува на воля. Иначе, за да увери последователите си, че е взела мерки, тя съвестно показа сиропа си за кашлица и други илачи, които са ѝ изписали.

В своята история в Instagram Кабейо сподели клип, с който изтъкна, че ако си лежите у дома с COVID-19, няма лошо да вдигнете малко шум, снимайки се за TikTok.

@camilacabello

♬ original sound - ?

Преди няколко месеца, в интервю за списание People, изпълнителката, която вече не е с Шон Мендес, говори за влиянието на социалните мрежи. Тогава тя изтъкна, че много фенове гледат перфектните снимки на техните идоли и искат да им подражават. Или се депресират заради това, че не изглеждат като тях.

„Мислех, че е важно за мен да си кажа:„ Хей, това не е непременно нещо, към което да се стремя“, каза още тя, говорейки за боди позитивизма.

Кабейо даде ясно да се разбере, че не я интересуват критиките за нейното тяло, публикувани в социалните мрежи и медиите. Тя на няколко пъти изтъкна, че никой не е перфектен и трябва да харесва извивките си такива каквито са.

„Фотошоп, рестриктивна диета, прекомерни упражнения и избор на специални ъгли, които карат телата ни да изглеждат по-различно, отколкото изглеждат в естествения си вид, когато поемаме дълбоко въздух, когато ядем, когато позволяваме на вълните да си играят с нас. Припомням си това, слушам подкасти за интуитивно хранене, следя жени, които се приемат с целулит, стрии, корем, подуване и колебания на теглото... и т. н. Аз съм едно обикновено момиче в своите 20, изложено на много очаквания и нормално искам да се чувствам „красива“, обясни тя, посочвайки, че вече отива на плаж, без да се интересува как изглежда и какво е хорското мнение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари