IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода – Камила Кабейо на финала на Шампионската лига

30 май 2022 14 30

Певицата се разочарова от футболни фенове

БГНЕС

БГНЕС

Камила Кабейо направи 6-минутно шоу на финала на Шампионската лига през уикенда. Младата певица пя специално за футболните фенове. И малко преди мача между Ливърпул и Реал Мадрид, се развихри на сцената и показа своя вкус за мода, облечена с тоалет в бяло.

Церемонията, на която милиони зрители по света станаха свидетели, бе изключително цветна, като за това допринесоха облеклата на всички участници. Може да се каже, че те са подбрани по най-новите тенденции за мода пролет/лято 2022.

Заради проблемите с влизането на стадиона, 25-годишната изпълнителка грабна микрофона 35 минути по-късно от предвидения час по програма. И макар на екраните и на живо да не си личеше, по-късно стана ясно, че е малко разочарована. Но причината не е в нейното изпълнение и това на множеството танцьори около нея.

„Много харесвам как феновете се радват, това напрежение, тази страст и енергия. Винаги съм искала да присъствам на футболен мач... Баща ми е мексиканец и футболът заема голяма част от нашата култура, подкрепяме Мексико винаги, когато играят. Не мога да кажа, че съм запален фен на футбола, но това е любимият ми спорт и поне знам какво се случва на терена“, каза тя в специално интервю преди грандиозното събитие, на което футболистите на Реал Мадрид грабнаха титлата. Тя е 14-тата им европейска.

Монохромният стил на Камила Кабейо – идея за мода лято 2022

Певицата започна своята изява още от залите на стадиона „Стад дьо Франс“. На неговия терен с помощта на хора бе изписано „Здравей“ на английски (Hello) и испански (Hola).

Камила Кабейо носеше макси пола и прозрачен топ. И двете в бяло, с множество волани и драперии, характерни за латино модата.

Камила Кабейо,

Getty

Младата звезда изпълни микс от най-големите си хитове като Señorita“, „Bam Bam и Don't Go Yet. Монохромният тоалет, с който тя излезе пред публиката, е проектиран от дизайнера Карлос Пинеда. По средата тя го свали, като под него носеше друг – в по-различен стил.

Бяло бюстие и долнище - и двете с множество ресни, които се въртят на всички страни, докато Камила танцува, също стояха добре на изпълнителката, която не се срамува от своите килограми.

Музикантката допълни ансамбъла си с многослойни златни и кристални колиета, плюс обемни обеци. Те бяха с набор от талисмани и висулки от марката Dylanex.

Що се отнася до обувките, Кабейо заложи на бели ботуши с удобен ток.

Камила даде идея на своите фенове за мода лято 2022. Освен нейните два сценични тоалета, танцуващите наоколо ни вдъхновиха с изключително пъстри дрехи. Именно такива препоръчват стилистите за сезона.

Певицата се разочарова от футболни фенове

„Това беше нещо, което никога няма да забравя!!!!!!!! Мечтан момент за всички нас! Благодаря ви, UEFA @championsleague и @pepsiglobal #PepsiShow, за нас е истинска чест да бъдем част от тази огромна игра. Израснах, гледайки футбол със семейството си и енергията там беше толкова наелектризираща, че се забавлявах и след това. Благодаря много на моя екип и на танцьорите, музикантите и творците, които работиха толкова усилено за това шоу!!!“. Това написа звездата на другия ден след мача.

Кабейо показа и няколко снимки от препълнените трибуни на стадиона. На тях я виждаме с плетена жилетка на една кука, комбинирана с панталон и тениска в черен цвят. На тях са запечатани и емоциите ѝ след вкарването на един от головете.

Въпреки всичко, изпълнителката не скри и това, че някои фенове са се държали неуважително по време на нейното участие на стадиона. Тя използва социалните мрежи, за да изтъкне, че те били изключително груби.

„Не мога да повярвам, че хората пееха клубните си химни по време на моето изпълнение. Сякаш моят екип и аз не сме работили неуморно, за да допринесем за точната атмосфера и да направим добро шоу“, сподели тя в Twitter.

Камила Кабейо,

БГНЕС

„Много грубо, но както и да е. Радвам се, че ви хареса“, добави тя два часа след края на срещата.

Навярно Камила Кабейо е била афектирана от коментарите на някои фенове. След това, най-вероятно размислила за думите си, тя изтри своите гневни постове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари