IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: 8 тоалета за горещото време

23 май 2022 10 30

Красиви и лесни идеи за най-приятното време от годината

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Лятото е любимият ни сезон. Дните са по-дълги и по-топли, вечерите не изискват носенето на яке и предоставят възможността за дълги разговори под звездите. Като добавим и плажните моменти, лятото просто е на хиляди километри пред останалите сезони в надпреварата за наши любимци. 

Ако кажем, че вече не жадуваме за лятна ваканция, ще излъжем. Може би това желание се породи още през февруари и се увеличава с всеки изминал ден. Нямаме търпение да се излегнем на шезлонга с поглед към морето, коктейл в ръка и облекли любимите си бански. Плажните ни тоалети са почти на прага на гардероба, изгаряйки от нетърпение да бъдат отново облечени. 

Като истински дами обаче ние винаги искаме нещо ново. Все пак нова година, нов стил. Нуждаем се от тоалети, които са подходящи както за градска среда, така и за разходки по плажа. Модата се променя всяка година, а ние трябва да се променяме с нея. Затова няколко експерти ни дават идеи за най-добрите летни тоалети за тази година.

Какво да носим през лятото

Нещо цветно

Пандемията ни накара да се почувстваме сякаш живеем в свят, лишен от цветове и радост. Сега, когато се почти от другата страна на това ужасно време, е нужно да извадим всички ярки нюанси на преден план, започвайки с летните дрехи. Например, цветове като прасковено, лайм, мента и маджента могат съвсем лесно да ни повдигнат настроението. 

рокля, жена,

Снимка: iStock

Цветът винаги внася малко блясък в живота ви. Ако искате да излезете напълно от зоната си на комфорт, експертът по стил Кристиан Сисмон препоръчва да заложите на неоново облекло. Това със сигурност ще привлече вниманието на околните. 

Добавете саронг

Саронгите влизат в модата през 30-те години на миналия век и бързо се превръщат в незаменим елемент за ваканция. Най-популярно носено като пола, това парче плат може да се носи и вързано около кръста, за да покрие голите ви крака, или пък през раменете ви за допълнителна защита от слънцето. 

саронг istock

Снимка: iStock

Стилистката Ванеса Валиенте обича саронга заради неговата гъвкавост, като го добавя към банския си костюм и чифт джапанки. Според нея, този външен вид е напълно подходящ както за разходката от хотела до плажа, така и за един бърз обяд в крайбрежното заведение. 

Мода от 90-те

гащеризон istock

Снимка: iStock

Ако си мислите, че модата от 90-те години е само за есенните тоалети, помислете отново. Валиенте казва пред InStyle, че избирането на минала ера като вдъхновение за летни тоалети е толкова просто, колкото да сложите чифт къс гащеризон върху бельото или дори да обуете дънкови шорти. Добавете сламена шапка, за да направите визията по-модерна и да предпазите лицето си от неумолимите слънчеви лъчи и сте готови. 

Изберете ленен плат

рокля istock

Снимка: iStock

Ленените дрехи са огромен хит за лятото на 2022 година. Това означава, че роклите, панталоните, ризите и полите от този плат са напълно подходящи и за морската ви ваканция. Според Синди Конрой, леката материя е идеална и за разходки по плажа, защото ще ви предпази от слънчевите лъчи и същевременно ще ви накара да чувствате лекота и прохлада. 

На първо място е удобството

бански, момичета,

Снимка: iStock

Ако сте от типа плажуващи, които обичат да се възползват максимално от пътуването си, като редуват лежане на пясъка, плуване и участие в игра на волейбол, стилистът Джоана Анджелис препоръчва да се придържате към обикновен ансамбъл, състоящ се от цял бански, шапка и сандали. По този начин сте готови за всеки възможен сценарий, независимо къде ще ви отведе дневният маршрут. 

Носете бандана

кърпа за

Снимка: iStock

Банданите и кърпите за глава са изключително популярни тази година, завръщайки се от далечната 1950 година. Особено подходящи са за плажа, където може перфектно да ги съчетаете с любимия си бански. Освен това може да ги превърнете в шикозен топ, който да комбинирате с чифт дънкови шорти. 

Аксесоарите

жена, диня,

Снимка: iStock

Лиза Санчес иска да знаете, че слънцезащитният крем не е единствената ви защита срещу слънцето. Вашите аксесоари също могат да помогнат. Добавете голяма шапка, слънчеви очила и риза с дълги или UPF къси ръкави към вашия гардероб. 

Къси рокли

рокля getty

Снимка: Getty Images

Не е нужно да обличате балните рокли за вечеря на крайбрежната алея, но ако искате нещо по-стилно, комбинирайте дънки и свободно горнище или заложете на рокля без ръкави, която ще се движи заедно с морския бриз. Добавете дънково яке или олекотена жилетка, в случай че стане хладно и изберете равни обувки вместо токчета за максимален комфорт. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари