IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къси панталони - как да ги носите това лято?

21 май 2022 13 30

Можете да ги съчетаете с толкова много неща

IStockphoto

IStockphoto

В средата на пролетта сме и много от нас извадиха късите панталони и поли. Със затоплянето на времето, те са едно от нещата, които ни носят удобство в почивните дни. Стават за разходка в парка, за излет в планината и дори за излизане на заведение. Причината е, че се комбинират с почти всичко. И отиват както на по-едри, така и на по-слаби фигури. 

Като чуете къси панталони, не си мислете, че те стават само за плажа или залата за фитнес. Стига да знаете с какво да ги съчетаете, те може да са акцент във вашата визията за това лято. 

Ето няколко съвета как да носите къси панталони в следващите месеци

1. По-късите и тъмни модели издължават краката 

Ако сте с няколко излишни килограма, изберете къси панталони с висока талия. Така ще прикриете коремчето или паласките. Освен това по-тъмните и същевременно къси модели сякаш издължават краката. 

Ако нямате проблем с фигурата, може да съчетаете късите панталони с тениска с яка или потник, които д априберете вътре. 

2. Бермудите трябва да са педя над коляното 

Ако се приентирате към този тип къси панталони, то знайте, че те не бива да са твърде къси, нито много дълги. Обикновено дължината им е поне една педя над коляното. 

Бермудите могат да са идеално допълнение към бялата риза или такава в друг цвят. Дори и да са леко разкъсани в краищата, ще отиват на кожени сандлаи и мини чанта. 

3. Разкъсаният стил и дантелите са секси

Ако имате перфектните бедра, покажете ги. Но не избирайте обикновени шорти. Те може даса плътно прилепнали, но е добре да са леко разкъсани. Или под тях да се показват дантели.

Късите панталони това лято съчетайте с топ или овърсайз тениска. Ако желаете, изберете модел в по-ярък цвят, съчетан с друг актуален за сезона. 

4. Блейзър с по-официален къс панталон

За пролет/лято 2022 има много спортно-елегантни модели. Състоят се от блейзър и къс панталон. Повечето са с висока талия и стават както за уикенда, така и за по-лежерните дни в офиса. Отиват на сандали, мокасини и дори на обувки с висок ток.

5. Несъвпадащи модели 

Противно на общоприетото схващане, моделите и цветовете не е задължително да съвпадат. Номерът е да приспособите това, което си купите към вашия гардероб. Ако искате да изглеждат е по-слаби, търсете по-специални силуети. Не се хвърляйте към по-светли къси панталони или прекалено прилепнали. От друга страна, не правете грешката да сложите светло горнище и тъмно долнище. 

Може да заложите на шарена комбинация или пък на неутрален монохромен цвят.

Ето и още идеи за вашия гардероб: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари