IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода: 7 идеи за променливото време

5 май 2022 12 30

Когато не разбирате в какво настроение ще е времето, пробвайте тези идеи

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Не се случва често да имаме идеално време, но 20-градусовите дни са доста близо до това определение. Няма да се изпотите още с излизането навън, но пък може съвсем спокойно да тръгнете без яке. Това обаче не означава, че тази междинна температура не е трудна за избиране на правилния стил. Може да е трудно да решите дали да посегнете към пуловерна рокля и чифт мрежести чорапогащи, или да замените тази опция с нещо по-топло, като панталон и поло.

Честно казано, всяко решение за облекло ще е подходящо за 20-градусовите дни, но трикът е да се намери малко баланс. Говорим за по-леки якета вместо супер топлите палта, свободни рокли, комбинирани с ботуши, както и експериментиране със слоеве дрехи, които можете лесно да добавите или свалите в зависимост от това как да се чувствате.

Ето няколко предложения за променливото време

Блейзър, минипола и ботуши

пола гети

Снимка: Getty Images

Големият блейзър прави почти всяко облекло по-добро и поради контраста с миниполата, има нещо особено привличащо вниманието в тази комбинация. Ако сте човек, който не може да понася случайните пориви на вятъра, добавете високи ботуши или чорапогащи, за да направите това съчетание по-подходящо за ниските температури.

Рокля с дълъг ръкав и ботуши

рокля с

Снимка: Getty Images

Независимо дали избирате каубойски ботуши или елегантна алтернатива над коляното, високите ботуши могат незабавно да превърнат всички рокли, включително и летните стилове, в готови за променливото време. Черен или кафяв чифт ще ви бъде полезен през цялата година.

Двоен деним

деним гети

Снимка: Getty Images

Тази комбинация, която винаги се забелязва, все още е любима на модните критици и има защо. Тя е спортно-елегантна и е лесна за оформяне, съчетавайки чифт дънки с класическото дънково яке. За да придадете малко по-цветна нотка на визията, добавете блуза в актуален пролетен цвят като зелено, червено, жълто или розово, завършвайки с аксесоари по ваш вкус.

Спортен комплект с кожено яке

Лятото наближава, така че трябва сериозно да се погрижим за фигурата си. Понякога обаче не искаме да обличаме дънки и блуза от вкъщи до фитнеса, насочвайки се към спортните комплекти, които ни станаха любими по време на пандемията. Макар да са идеални за почивка у дома, те съвсем спокойно може да се превърнат и в тоалет за навън.

спортен комплект

Снимка: Getty Images

Един плътен, неутрален цвят помага да превърнете тази лежерна визия в елегантна, а коженият блейзър или яке ще завърши цялата картинка. Що се отнася до обувките, класическите маратонки са лесен, по-ежедневен избор, но може също така да комбинирате тоалета с чифт ботуши.

Пуловерна рокля

пуловерна рокля

Снимка: Getty Images

Пуловерната рокля ще ви стопли през преходните периоди, без да изпитвате прекалена жега. Посегнете към ботуши или маратонки, които да носите през деня, или вземете сандали за следващата си официална вечеря.

Кожено яке, къс топ и дънки

дънки getty

Снимка: Getty Images

Класика в жанра за променливото време. Късият топ може да бъде с къс или дълъг ръкав, в зависимост от това колко издържате на студа и жегата. Комбинацията му с дънки е лесна и ефикасна, а коженото яке е нещо, с което никога не можете да сбъркате.

Гащеризон

гащеризон гети

Снимка: Getty Images

Гащеризоните са идеалното облекло за дамите, които нямат много време да стоят пред огледалото или да търсят дрехи в гардероба. Вариантът с дълъг ръкав, който да облечете върху тениска или лека блуза, ще ви осигури достатъчно топлина, за да оставите якето си у дома. Освен това, тези тоалети отнемат по-малко от минута за обличане, така че може да сте готови преди всичките ви приятелки за вечеря навън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Виолета ( преди 1 година )
Плетена рокля,а не пуловерна
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар