IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетен маникюр – принтът на банданите е истински хит

3 март 2021 16 30

Може да го направите с бял и червен цвят (Видео)

IStockphoto

Баба Марта дойде, а със закичването ни с мартеници рязко се увеличиха и търсенията за маникюр в бяло и червено. Но не всички жени са почитателки на тази класика. Някои предпочитат нещо по-различно, което да отива на дрехите, които носят всеки ден.

В случай, че все още не сте си направили нокти с мартеница, може да се запознаете с най-новия тренд в маникюра – принтът на най-популярните бандани, които никога не излизат от мода. Такива обожава рапърката Карди Би, която сме я виждали да ги носи на главата, да ги връзва върху дамската си чанта, дори има и рокля, ушита от такива разноцветни шалове.

Световноизвестният маникюрист Том Бачик, чиито клиентки са Селена Гомес, Джей Ло, както и някои модели, сред които Хайди Клум, дава идея за нов пролетен маникюр, вдъхновен от червените кърпи с орнаменти в черно и бяло. Той може да влезе и в графата „мартенски“, но по-скоро е за онези от вас, които обичат да рисуват върху плочките, а не да ползват готови мотиви чрез печати.

Специалистът споделя маникюра на чаровната Селена, който е в основен червен цвят, а отгоре има окраските на банданата. Той го е направил още през 2017 г. и сега с усмивка установява, че въпросният принт се завръща и все повече негови колеги го използват.

Има няколко варианта на „нокти с бандана“, които да разгледате. Рисунките може да са на цял нокът (за предпочитане по-дълъг) или само на няколко на всяка ръка. Може да го комбинирате с нестандартен френски маникюр или пък да отидете при специалист, където да ви поставят специфичните окраски чрез печат.

Идеи с бандана ще откриете и ако потърсите с хаштага #bandananails в Instagram, където има много предимно в червен и син цвят, но се срещат и други, които са по-цветни. Изборът е ваш!

Ето и други идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Стаси ( преди 3 години )
Става за мартенски идеята, ама за пролетен предпочитам да си отида на маникюрист :)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар