IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетен маникюр: Камила Кабейо с многоцветна идея

22 април 2022 21 00

Изпълнителката се включи в популярен тренд за сезона

Снимки: iStock/Getty

Снимки: iStock/Getty

Ако една жена има красиви ръце и добре поддържани нокти, те привличат същото количество внимание като стилната прическа и грима. Сред модните тенденции за маникюр няма само една посока или дизайн. С модерни инструменти и различни вдъхновения от социалните мрежи, всяко момиче може да си направи маникюр, който идеално отговаря на нейния образ, външен вид, емоции и повод.

Класическият пролетен маникюр се отличава с множество цветове по ноктите на всяка от ръцете. Можете да направите стил в нюансите на дъгата, да пробвате различни френски идеи, или пък просто да нанесете пет от любимите си цвята без определена последователност. Стилът е подходящ както за събирания с приятели, така и за офис среда.

Въпреки че такива нокти изглеждат леки и безгрижни, с успешно избрано облекло и аксесоари, цветният маникюр ще бъде прекрасно допълнение. Най-важното условие е да има хармония между цветовете на лака, дрехите и грима. Такъв вид стил е добър начин да изразите собствената си индивидуалност и положителна енергия. Многоцветният маникюр стана популярен през 2010 година и е на мода дори и сега.

Очевидно и Камила Кабейо е разбрала накъде вървят нещата в красотата и се насочи към многоцветния маникюр. Изпълнителката публикува снимка в социалните мрежи, на която остави цялото внимание върху ноктите си, позирайки във вана, покрита с пяна и бяла кърпа на главата си.

Кадърът беше използван за промотирането на новия албум на Кабейо, който носи името FAMILIA и излезе на пазара този петък. Колкото и да сме развълнувани за записа, не можем да отречем, че погледът ни веднага беше привлечен към ноктите на изпълнителката. Те бяха лакирани в няколко различни цвята, включително оранжево, жълто, синьо и лилаво.

Комбинацията от цветове е популярна за пролетта, тъй като е свежа и раздвижена, повдигайки настроението на всеки човек. Нюансите са топли и си пасват идеално с времето навън. Формата на ноктите на Кабейо също е от популярните за този сезон, а именно бадем с леко заострени върхове.

Хубавото на маникюра на Кабейо е, че може да се направи съвсем спокойно и у дома. Просто ви трябват четири или пет различни цвята лак, които да поставите върху ноктите си, според вашата лична подредба. Не е задължително да следвате стила на изпълнителката, но е препоръчително да изберете по-ярки и по-топли нюанси, които да се комбинират с пролетните тоалети в гардероба ви.

Освен лакирането на цялата нокътна плочка, може да се задоволите и само с върховете. Така ще създадете пролетен обрат на класическия френски маникюр. Според експертите, цветният дизайн доказано подобрява настроението на човек и ще бъде популярен през цялата година. Единственото, което ще се сменя, заедно със сезоните, ще бъдат подходящите цветове.

Ето няколко идеи за цветен маникюр, които да изпробвате тази пролет

***

***

***

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари