IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетен маникюр: 8 цвята, които да изпробвате

12 април 2022 18 00

Време е да изнесете най-ярките и най-смелите нюанси на показ

Снимка: iStock

Снимка: iStock

След настъпването на пролетта, повишаването на температурите и влажността, е естествено да намалим грима. Засиленото слънчево греене и изпотяването, което предизвиква размазване, често изискват по-малко фон дьо тен, бляскави вместо матови устни и само няколко слоя спирала вместо множество слоеве сенки за очи.

Но когато става въпрос за маникюра, нещата трябва да бъдат вдигнати с няколко нива нагоре, що се отнася до цвета. Сега е времето да извадим най-ярките и най-смелите нюанси, които не подхождаха на мрачните есенни и зимни дни. Тъй като ограниченията покрай пандемията отпаднаха и вече можем спокойно да се събираме с приятели, трябва да бъдем много по-цветни и забавни във външния си вид.

Няма правила, когато става въпрос за това какви цветове можете или трябва да носите през пролетта. Но ако търсите предложения за новите си любими нюанси за по-топлото време, ние имаме няколко идеи. Пригответе се да направите маникюра си ключов фактор във външния си вид.

8 цвята маникюр за пролетта

Сладка мандарина

Нищо не изглежда по-ярко от мандариновия лак за нокти. Но вместо смелите оранжеви нюанси, опитайте прасковени тонове, които приличат повече на кремаво. През декември 2021 година експертите прогнозираха, че прасковеният грим ще бъде водещ през пролетта, тъй като беше основна тема по модните подиуми по време на Модния месец за колекциите пролет/лято 2022. Именно затова е време да добавим пастелния нюанс и към ноктите си.

оранжев маникюр,

Снимка: iStock

Има много причини да посегнете към прасковения цвят. Може да изберете традиционен мек оттенък или да се насочите към нещо по-ярко, като кораловото. Ако пък искате нещо, което да обединява два цвята, изберете меко оранжево-розово, което със сигурност ще ви отдели от масовия маникюр.

Малинови бонбони

розов маникюр,

Снимка: iStock

Оставете светлорозовите нюанси на заден план и се насочете към нещо по-ярко като неоново или яркорозово. „Миналата пролет всеки искаше цвят диня върху ноктите си, но сега тенденцията е малинови бонбони“, казва маникюристката Мис Поп. Според нея, това е класически, бляскав и мощен цвят, който е подходящ за всички, които обичат експериментите и изявения външен вид.

Ябълковочервено

Червеното е класически цвят за нокти във всичките му нюанси, поради което често го виждаме при знаменитости като Клои Кардашян, Селена Гомес и певицата Saweetie. Тази пролет обаче ярките нюанси завладяват света, като това важи и за червеното. Тук ще бъде популярно ябълковото червено, като онова, което виждаме върху вкусните захаросани плодове на клечка.

червен маникюр,

Снимка: iStock

Може да изберете класическото червено или да заложите на нещо с малко повече оранжево в него. Относно стила – може да си направите класически едноцветен маникюр или да лакирате всеки един нокът в различен нюанс на червеното. Ако пък искате малко по-разнообразна визия, изберете оранжеви и жълти нюанси, с които да създадете маникюр, вдъхновен от залеза.

Жълто Туити

жълт маникюр,

Снимка: iStock

Помните ли цвета на птицата Туити? Е, той ще бъде един от основните в пролетния маникюр. Яркожълтото със сигурност ще освежи деня ви всеки път, когато погледнете към ръцете си. Нюансът е толкова красив и изразителен, че маникюристите го препоръчват и за краката. Може да заложите на жълто, което прилича на цитрусовите плодове или на нещо по-матово и тъмно, ако това е вашият вкус.

Синьо небе

пролетен маникюр,

Снимка: iStock

Меките сини цветове привличат погледите ни в по-топлото време. Именно затова ги слагаме и върху ноктите си, за да навлезем още повече в пролетното настроение. Нюансът, наподобяващ син зюмбюл, ще бъде един от най-популярните през следващите месеци. Той е полунеутрален, като по този начин е подходящ както за хората, които обичат да експериментират, така и за тези, които не искат да привличат много внимание към себе си.

Нещо неутрално

бежово, бежов

Снимка: iStock

Добрият неутрален лак за нокти, който подхожда на вашия тон на кожата, никога няма да излезе от мода. Въпреки че човек обикновено свързва светлобежовото, бледорозовото или кафявото с неутралните цветове, ние добавяме сивия и металния блясък. Оттенъкът, наподобяващ яйчена черупка, не е прекалено топъл, благодарение на почти неоткриваемите сиво-лилави нюанси, така че все още изглежда свеж и модерен.

Зелена детелина

зелен маникюр,

Снимка: iStock

Има хиляди нюанси на зеленото и рядко можем да изберем подходящия за пролетен маникюр. Но има нещо толкова свежо в зелената детелина, че не можем да откъснем очи от него. Не е прекалено светъл, но не е прекалено тъмен, просто е идеален. Този нюанс напомня за зеленината, която ни заобикаля през топлите месеци и носи спокойствието, което ни е нужно по време на най-трудните ни дни.

Пастелно лилаво

лилав маникюр,

Снимка: iStock

Не знаем каква е точната разлика между люляк и френски люляк, освен че последното звучи по-изящно. Така или иначе, това е един от любимите ни пролетни нюанси. И тъй като през последните две години не сме имали възможността да изглеждаме изящно и изискано, пастелното лилаво идва в точния момент.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари