IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила Кабейо: Най-важното е да обичаш себе си

29 април 2022 08 30

Изпълнителката сътвори история като новото лице на Victoria's Secret

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тя е една от звездите, които промотират здравословното отношение към себе си и тялото, не се притеснява да показва извивките си и често говори за лекото напълняване като за нормален процес. Сега Камила Кабейо става част от най-известната марка за бельо – Victoria's Secret, но не за да промотира секси комплекти, а да бъде лице на един от парфюмите.

Това е дебют на младата изпълнителка в тази сфера, като ароматът, който тя ще промотира, се казва Bombshell. Кабейо участва и в специална фотосесия, заснета от Зоуи Гросман, като сътрудничеството бележи първата двуезична кампания на марката – Камила говори английски и испански в клиповете. Целта на рекламата е да подчертае мексиканско-кубинския произход на певицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Кабейо е най-новото от няколко знаменити имена, които обединяват сили с Victoria's Secret по пътя на марката към новото бъдеще. Ангелите вече са сменени от VS Collective, където се включват имена като Приянка Чопра Джонас, Меган Рапино, Палома Елсесер и завръщането на Бела Хадид. Но докато външния вид и мисленето на Victoria's Secret се променят, Bombshell - най-продаваният фин аромат на марката – е тук, за да остане.

Камила Кабейо говори пред Harper's Bazaar за това какво е да си известен през 2022 година, за своите любими аромати и как успява да поддържа увереност и самочувствие, докато живее под постоянно обществено наблюдение.

„Мисля, че има естествена синергия между моя път като артист и личност и пътя, който Victoria's Secret са предприели, за да подкрепят жените и техните автентични личности“, казва изпълнителката пред списанието. Допълва, че самата кампания е с цел да вдъхне повече увереност на потребителите и да ги накара да харесват себе си, да се приемат за достойни и да се наслаждават на живота.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Относно създаването на история като звезда на първата двуезична кампания на марката, Кабейо споделя, че преживяването е било много специално за нея. „Моят мексиканско-кубински произход е в основата на това, което съм, и това е нещо, към което се завърнах с последния си албум. Да мога да се чувствам уверена и горда, че съм себе си в тази кампания и да покажа корените си по този начин и в такъв мащаб, е невероятно“, казва певицата.

Името Bombshell за Камила означава да “бъдеш себе си, да имаш куража да покажеш истинската си същност както в добрите, така и в лошите дни“. Според нея, независимо от ситуацията около теб, трябва винаги да останеш верен на себе си и да не се променяш заради обстоятелствата или мнението на другите. „Става въпрос да угаждаш на желанията си, да се чувстваш щастлив и да почиташ себе си всеки ден“, категорична е Кабейо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Преди всяка една фотосесия, изпълнителката има вечерен ритуал, който е обсъдила с екипа си. Преди лягане слага подхранваща маска за лице, след което ексфолира кожата. Грижата за красотата очевидно има ефект, видим от снимките, публикувани в социалните мрежи. На тях Камила носи прозрачно боди с дълъг ръкав. По този начин изпълнителката обяви новата си колаборация.

Освен че промотира аромата на Victoria's Secret, чрез снимката си Кабейо отново показа, че не се притеснява от тялото си и насърчава все повече хора да се разграничат от нормите за красота, поставени от обществото. „Изисква се сила и кураж да си напомниш, че си просто човек и всеки ден даваш най-доброто от себе си. Любовта към себе си е това, което ни помага да останем смели и уверени и това е практика, на която винаги обръщам внимание“, казва звездата пред Harper's Bazaar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Тя насърчи феновете си да честват своята индивидуалност и да се чувстват овластени от нея, така че да заразят с това самочувствие и хората около себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари