IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гери Дончева стана майка

21 юли 2022 14 50

Ето какво име избра тв водещата

БГНЕС

БГНЕС

Гери Дончева стана майка. Тв водещата и пиар експерт изненада своите последователи в социалните мрежи, обявявайки, че е родила момиченце. 

„Тази малка госпожица е нашето ГОЛЯМО чудо! Нашата Мария Магдалена се появи изненадващо доста преди термин, все пак здрава, силна и съвършена!“, написа тя. 

В профилите си във Facebook и Instagram, Дончева сподели умилителен кадър - как държи малката ръчичка на бебето в своята. И изтъкна, че нейната дъщеря е с мерките 47 см и тегло от 2,720 кг. 

Бебето на Гери Дончева проплакало преди дни 

В поста си гордата майка изтъква, че дала живот на момиченцето в 01:44 часа на 16 юли. И малко след това хвърли и още една новина - че е сключила брак с бащата на детето. 

„Съпругът ми и аз сме много много щастливи, че семейството ни расте здраво и голямо и вече благодарихме лично на всички “замесени в проекта”, коментира още тя. 

Гери изтъква, че е родила естествено бебето - в Първа АГ болница “Света София” в столицата, под контрола на д-р Мажена Панова. И добави, че няма нито един шев, нито „поражения по тялото”. 

Заради преждевременната поява на бебето, то и Дончева остават под наблюдение в лечебното заведение. По думите на звездата, тя очаква скоро по-добри кръвни изследвания, за да може да се приберат у дома. 

„Най-хубавото тепърва предстои”, завършва Гери Дончева, която получи безброй поздравления по случай радостната вест. 

В края на април тв водещата стана на 37. Месеци по-късно, много от нейните близки посочват, че бебето е нейният най-голям подарък. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари