IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Напук на здравословните проблеми: Брус Уилис танцува с дъщеря си

26 юли 2022 09 00

Актьорът не позволи на заболяването да го повали

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Смехът и забавлението са магическите лекове за всички проблеми. Тази поговорка очевидно действа с пълна сила за Брус Уилис, който се бори със сериозно заболяване, но въпреки него продължава да се наслаждава на живота.

Актьорът, който беше диагностициран с афазия, показа на света, че няма да се остави да бъде повален от болестта и ще продължава да се забавлява. Въпреки че няма официален профил в социалните мрежи, той все още радва феновете си, показвайки се в този на съпругата си Ема Уилис. Именно там беше публикувано и видео, което успя да накара да се усмихнат всички в Instagram. На него се вижда как Брус танцува заедно с 10-годишната си дъщеря Мейбъл на верандата на фона на песента About Damn Time на Лизо.

Клипът беше публикуван в петък, а описанието под него гласеше „Започваме уикенда силно“. Феновете бяха повече от доволни от видяното, като изпратиха най-добрите си пожелания към семейството и изказаха подкрепата си към Брус. „Сигурен съм, че феновете по целия свят са доволни, че го виждат да се усмихва и да се забавлява“, написа един потребител в коментарите, а друг допълни „Обичам да виждам г-н Уилис усмихнат и щастлив“.

Видеото беше публикувано почти четири месеца, след като стана ясно, че Брус Уилис прекратява кариерата си заради афазия. Болестта засяга когнитивните му способности и дори може да попречи на речта. Все пак, феновете ще могат да го гледат в още три филма, които се очаква да излязат през следващите години.

В допълнение към Мейбъл, с която танцува, Брус е баща и на 8-годишната Евелин, която е от брака му с Ема Уилис. Той също така отглежда трите си дъщери – Румър (33), Скаут (31) и Талула (28) – заедно с бившата си съпруга Деми Мур.

След като диагнозата на Уилис беше споделена със света, Ема продължи да споделя публикации с него в социалните мрежи. През май тя показа как актьорът играе баскетбол със свои приятели, а месец по-късно сподели как Брус помага на Мейбъл да се отърве от разклатен зъб. „Той е човекът, който вади зъбите тук“, пошегува се Ема.

За да почете Деня на бащата през юни, г-жа Уилис сподели снимка на съпруга си, който е „затрупан“ от трите най-важни жени в живота си. „Честит Ден на бащата на този забавен, обичащ, благороден баща с огромно сърце. Обожаваме те“, написа тя. Няколко дни по-късно двамата бяха забелязани заедно на пазар в Лос Анджелис.

Актьорът се завърна и в миналото, когато посети Fox Plaza в Ел Ей, където се снимат филмите „Умирай трудно“. Визитата му беше в чест на 34 години от премиерата на хитовата поредица.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари