IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миранда Кер: С Орландо взехме важно решение относно сина ни

27 юли 2022 14 50

Двойката се разделя през 2013 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Миранда Кер напълно вярва, че семейството трябва да бъде поставяно на първо място.

Почти девет години след раздялата си с Орландо Блум, 39-годишната моделка проговори за условията, на които двамата са се съгласили, що се отнася до 11-годишния им син Флин. В момента Блум е сгоден за Кейти Пери, от която има дъщеря Дейзи, а Кер е омъжена за Еван Шпигел от 2017 година, с когото имат двама сина.

Орландо Блум

Снимка: Getty Images

Въпреки че са поели по различни пътища, бившите съпрузи продължават да поддържат приятелски отношения и да поставят сина си на първо място. Те дори прекарват празниците заедно, като Миранда и Кейти Пери са доста близки и често се подкрепят на публични събития и в социалните мрежи. Моделката на няколко пъти е казвала, че се разбира чудесно с изпълнителката, като се пошегува, че дори я харесва повече от Орландо.

„Отглеждането на дете заедно с Орландо и Кейт е нещо, за което съм много щастлива“, казва Кер пред австралийския Vogue. Тя застава на корицата на списанието за броя през август и допълва, че при раздялата си с Блум е имала само едно условие – нуждите на Флин да бъдат поставени на първо място. От тях ще зависи всяко едно решение, което двамата взимат, защото той трябва да бъде най-важният им приоритет.

„Семейството ми е на първо място, след това идва работата, компанията и най-накрая, за съжаление, са приятелите ми. Но няма да бъде така завинаги“, казва още Кер.

Миранда и Орландо, които често говорят за общото отглеждане на детето си, се разделиха през 2013 година след общо шест години заедно. През 2020 година Блум стана баща на момиченце, а бившата му съпруга ражда още две момчета през 2018 и 2019 година. Моделката си спомня, че приказката ѝ със сегашния ѝ съпруг Еван Шпигел е започнала точно след раздялата ѝ с Орландо.

„С Орландо се бяхме разделили година преди това. Преминавах през доста труден период. Не вярвах в любовта. Почувствах се малко превъзбудена от всичко, което се случи“, разказва Кер. Тя и Шпигел се срещат по време на дефиле на Louis Vuitton през 2014 година, като изпълнителният директор на Snapchat е изчакал бъдещата си съпруга да се отърси от раздялата и тогава да го приеме.

По думите на Кер, Шпигел е бил много търпелив, като връзката им се развила бавно и постепенно. „Първоначално бяхме много добри приятели, след което станахме гаджета. Не вярвах, че такава любов е възможна. Да срещнеш някого, с когото да се свържеш толкова добре и който постоянно работи върху себе си, както аз работя върху мен“, казва още моделката.

Според Миранда, това е само началото на приказката ѝ с Еван.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари