IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обвиниха Меган Маркъл, че използва принц Хари за лична изгода

9 август 2022 17 50

Всичко опирало до пари и слава

Снимка: БГНЕС

След като Меган Маркъл стана част от кралското семейство, привлече вниманието върху себе си, а с това както последователи, така и критици. За това спомогна фактът, че е актриса, разведена, както и, че е от афро-американски произход. В двореца тя започна да въвежда свой ред и да нарушава кралския етикет - както по отношение на протоколните догми, така и по отношение на поведенческите нагласи.

Особено отношението към херцогинята на Съсекс се влоши след "Мегзит" и поредицата от откровени признания в интервюто й с принц Хари пред Опра Уинфри, където двамата разкриха много интересни подробности за отношенията с титулуваните си роднини. 

Почти всички започнаха да критикуват херцогинята на Съсекс, а тя, от своя страна, се опита да не обръща внимание на това. Съпругът й принц Хари също се сдоби с критики. Много експерти смятат, че Меган контролира чувствата и емоциите му, но той просто не забелязва това.

Преди дни кралският биограф Колин Кембъл стана гост на GB News. Тя каза, че романсът на Меган Маркъл с принц и Хари е станал възможен единствено заради високото му положение. „Тя е много пресметлива. И ако Хари не беше принц, тя нямаше да го погледне и познанството им щеше да приключи след две минути. Тя е жена, при която всичко е изчислено и всичко зависи от парите и славата “, отбеляза Колин.

Лейди Кембъл е убедена, че херцогинята на Съсекс не е била заинтересована да се подчинява на британския народ и да следва кралския протокол от самото начало. „Тя е готова да работи само за себе си. Обществената служба просто не е за нея", обясни още Колин. Според нея, Меган е довела Хари в Калифорния с причина.

Експертът добави, че рано или късно Меган ще напусне Хари, особено когато получи всичко, което иска от него. „Така че тя ще работи единствено за собствените си финансови интереси в щата, където след развода ще получи и половината от неговото състояние“, каза Кембъл.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
То си е точно така брак по смедка
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар