IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бельо на принц Хари отива на търг

10 август 2022 09 00

Прибрала го стриптийзьорка след парти в Лас Вегас

БГНЕС

БГНЕС

Бельо на принц Хари, което той носел по време на едно от безпаметните партита в Лас Вегас, отива на търг. То е на бивша стриптийзьорка, която е присъствала на него и сега смята да припечели някой долар. 

Казват, че всичко, което се случва в Града на греха, си остава там. Уви, това не важи за сина на принц Чарлз и покойната принцеса Даяна. След като преди години медии публикуваха негови папараши снимки от разгула му там, днес някой може да се сдобие с черните му слипове. Само по тях той бе щракнат да купонясва. А след това се появиха и кадри, на които е гол. 

Кари Райхърт, която работела в нощен клуб в Лас Вегас по времето, когато принц Хари бил там, твърди, че той й е дал бельото си. Това станало след като се съблякъл гол в хотелски апартамент. Случката е отпреди 10 години, когато наследникът на британския кралски двор създаваше много ядове на Елизабет Втора. 

По думите на стриптийзьорката, бельото на Хари е последното, което е останало от забавния принц. Пред The ​​Mirror блондинката споделя, че след като той улегнал и се омъжил, вече е доста досаден. 

Жената смята да се върне в популярния Hustler Club, където британският монарх бе забелязан по гащи - през далечната 2012 г. Именно на емблематичното място ще бъде разигран и търгът за тях. 

Купоните на принц Хари остават в миналото

Хари и

БГНЕС

„Когато той купонясваше във Вегас, всички го обичаха“, каза 43-годишната жена, която пази неговите боксерки за спомен. Тя посочва, че настоящият мъж на Меган Маркъл определено бил царят на купона и душата на компанията. Но сега може само да си спомня с носталгия за онова негово лице пред хората. 

„Хари стана такъв сухар, това е истински срам“, продължава тя и добавя, че отдавна той не е „забавният принц“, за какъвто го смятала. 

„Жалко е, че в наши дни е надут и сериозен. Дори като женен баща на две деца, той все още трябва да пуска косата си от време на време – каквото и да е останало от нея“, казва още Кери за принца и неговия семеен статус в момента. 

Стриптийзьорка с любопитни подробности за разгула на Хари 

Търгът със слиповете на херцога на Съсекс се провежда 10 години след като той бе сниман да прегръща жена в хотелска стая, при това без дрехи. 

Според Райхърт, която по онова време била едва на 27 години, Хари вече бил гол, когато тя пристигнала в апартамента за партито. Тя разкрива още, че той имитирал, че свири на китара на песента Beat It на Майкъл Джексън. Прикривал и интимните си части с ръка. 

Бившата екзотична танцьорка дори твърди, че принцът целунал жената, с която се прегръщал на неговото „голо“ парти. 

Днес стриптийзьорката, докоснала се до сина на Чарлз и Даяна, смята да стартира търга за слиповете му с начална цена от 10 000 долара. И се надява наддаването за тях да стигне поне 800 000 долара. А този, който го спечели ще получи и бутилка розе от 1996 г., обвита в 24-каратово злато.

Най-учудващото е, че освен собствена облага, жената ще помисли и за благотворителност, дарявайки част от приходите от търга на Archewell - организацията, създадена от принц Хари и Меган Маркъл след отделянето им в САЩ.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари