IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Продават на търг костюм на Уил Феръл

21 декември 2021 10 50

Той е от популярен коледен филм с негово участие

БГНЕС

БГНЕС

Емблематичният костюм на Уил Феръл от филма „Елф“ отива на търг дни преди Коледа. Той ще бъде част от инициативата „TCM Presents: Hollywood Cool“.

След като работата по коледния филм (от 2003 г.) приключва, продуцентът Джон Бърг решава да задържи трите костюма, които комедийната звезда носи в продукцията. Понякога той ги използвал за специални поводи или ги давал назаем на близки и приятели. След това решава да спечели някой лев от първите два, като за втория получава 300 000 долара. Сега остава да направи същото и с последния, като декември е идеалното време за това, защото много хора ще гледат перипетиите на Елфа Бъди по празниците.

„Това стана костюмът по подразбиране, който щях да нося, когато раздавах подаръци на децата и племенниците“, казва той и признава, че много негови роднини са пробвали въпросните одежди.

 Уил

Костюмът, ушит по мерките на Уил Феръл, е съставен от зелена вълна с избродирани флорални мотиви по него. На ръкавите има бяла изкуствена кожа, на яката също. Той е с оригинален етикет, на който пише Г-н Феръл. Върви в комплект с тиранти, жълт чорапогащник, черен колан с огромна квадратна катарама, тениска и чифт черни кожени обувки с остри върхове.

„Предполагам, че днес сувенири и колекционерски предмети са по-популярни повече от всякога“, разказва още Берг.

Очаква се костюмът да бъде продаден на цена от 50 000 до 70 000 долара.

Във филма „Елф“ Уил Феръл играе Бъди – човек, отгледан от елфи на Северния полюс. Колкото и да се труди, той сякаш не може да се впише в обстановката и непрекъснато се сравнява с останалите в екипа на Дядо Коледа. В поредния тъжен за него ден, той решава да зареже всичко и търси истинския си баща в Ню Йорк. Само че не сваля своите шарени дрехи, заради които не остава незабелязан навсякъде, където се появи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари