IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво мислят принц Хари и принц Уилям за новия документален филм за принцеса Даяна? 

10 август 2022 14 50

Мнението на двамата се различава

Снимка: БГНЕС

На 31 август се навършвиха 25 години от трагичната смърт на принцеса Даяна при автомобилна катастрофа в Париж. Синовете й, принц Уилям и принц Хари, винаги отбелязват деня насаме в размисъл. Херцогът на Съсекс традиционно изпраща цветя на мястото, където майка му е положена да почива в мир в Алторп Парк.

Снимка

Снимка: Getty Images

Тази година годишнината се отбелязва с пускането на нов документален филм, The Princess, чиято премиера е на 13 август по HBO и HBO Max. Режисиран от Ед Пъркинс, филмът използва хиляди часове архивни кадри, за да разкаже историята на живота на Даяна.

Включени са и сцени от скандалното й интервю за BBC с журналиста Мартин Башир.

Твърди се, че Хари и Уилям не са съгласни относно използваните кадри. „И двамата са обединени в неприязънта си към BBC и журналистическата етика на Башир. Но все пак те имат различни възгледи “, каза един от вътрешните лица на двореца.

Въпреки че Уилям заяви, че това интервю трябва да бъде заключено в трезорите на BBC, за да не бъде видяно никога повече, херцогът на Съсекс не е съгласен. „Хари осъжда повече медиите в този случай, отколкото самото интервю. И казват, че той не иска кадрите да бъдат изтрити от историята “, добавя източникът, цитиран от OK Magazine.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

ГАБРИЕЛА ( преди 1 година )
ДА ПОЧИВА В МИР МИЛАТА ДАМА !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар