IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл се страхува принц Хари да не се върне във Великобритания

11 август 2022 18 00

Тя виждала колко развълнуван е той в Обединеното кралство

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл е сериозно притеснена от възможността принц Хари да се върне във Великобритания. Кралските експерти са уверени, че херцогът на Съсекс в крайна сметка ще бъде убеден от роднините си да се върне в родината си. Меган има всички предпоставки да се съмнява в желанието на съпруга си да продължи да живее в Америка.

Въпреки че принц Хари не е получил покана да прекара лятото с кралицата в Балморал, източник, близък до семейството му във Великобритания смята, че той може да се чувства по-комфортно в Лондон и съпругата му е „доста наясно с носталгията на Хари“.

Източникът каза, че Маркъл е много загрижена и се „страхува, че съпругът й ще бъде привлечен обратно в редиците от членовете на кралското семейство“.

От една страна, Меган смята, че Хари възнамерява да прекара остатъка от живота си в Америка, но от друга страна, тя има някои притеснения за това как посещенията в Лондон могат да повлияят на сърдечните чувства на Хари. Тя вижда колко е развълнуван и иска да покаже родината си на децата без постоянни притеснения и страхове за безопасността му във Великобритания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари