IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна почивка - Ник, Приянка и малката Малти се наслаждават на лятото

10 август 2022 08 30

Актрисата сподели нова снимка на дъщеря си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Приянка Чопра и Ник Джонас се наслаждават на летните семейни моменти с малката си дъщеричка

Преди няколко дни, 40-годишната актриса сподели нова снимка с най-важните хора в живота си - съпруга й Ник и дъщеря им Малти Мари. Полароид кадърът беше направен на ръба на басейн, където са застанали гордите родители, а в ръцете на Приянка е и 6-месечната Малти. Лицето й, разбира се, е закрито с емотиконка на сърце, като момиченцето носи сладка шапка, с която да се предпазва от слънцето. 

Малко по-късно Чопра публикува още една снимка, включваща дъщеря й, но този път само на ръчичката й, която седи върху салфетка от ресторанта SONA Home. Актрисата е собственик на веригата и написа, че Малти одобрява храната и обстановката. Ресторантът се оказа доста успешна инвестиция, като в него се предлага традиционан индийска кухня и вече беше посетен от редица звезди. 

Миналия месец Приянка сподели снимки от празнествата по случай 40-ия си рожден ден, в които бе включен и кадър с Ник и Малти. Момиченцето отново беше в ръцете на майка си, а върху лицето му беше поставена емотиконка на сърце. По същото време, когато актрисата празнуваше своя юбилей, дъщеря й навърши 6 месеца и получи специална торта. 

"Просто едно момиче и нейният отбор. Много съм благодарна и благословена, че съм заобиколена от толкова много любов и, че имам възможността да прекарам време с най-близките си хора", написа Чопра под колекцията от снимки. Допълни, че празненството е било организирано от Ник Джонас, на когото няма достатъчно думи, с които да му благодари. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Приянка и Ник станаха родители в началото на годината, като дъщеря им се появи чрез помощта на сурогатна майка. Двамата пазеха очакването на детето си в пълна тайна до неговото раждане, като по-късно разкриха, че Малти Мари е трябвало да прекара 100 дни в интензивното отделение заради преждевременно раждане. 

Досега нито един от фамилия Чопра-Джонас не е показал лицето на момиченцето, което е пето в клана Джонас. По-големите братя на Ник - Джо и Кевин - вече се радват на по две дъщерички. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари