IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло и Бен ще вдигат втора 3-дневна сватба в Джорджия!

16 август 2022 14 30

Двамата изненадващо сключиха брак в Лас Вегас на 16 юли

Getty Images

Getty Images

Дженифър Лопес и Бен Афлек ще са домакини на втората си сватба, за която се очаква да е 3-дневно събитие и да се състои в неговото имение в Савана, Джорджия идните почивни дни.

Според най-новите съобщения в медиите, младоженците Джей Ло и Бен, които сключиха изненадващ бърз брак на 16 юли в Лас Вегас, сега са на прага на много по-пищно тържество.

53-годишната попзвезда и 50-годишният актьор са планирали мащабна тридневна сватба в неговата къща, която ще започне в петък, 19 август с репетиционна вечеря. Същинската сватба ще се състои в неделя, 21 август. „Всичко ще се върти около Джей Ло“, казва вътрешен човек пред Page Six. „Бен иска целият фокус да бъде върху нея за големия им ден.“

Огромното имение на Бен извън Савана е повече от достатъчно за голям празник. Според списание „Homes and Gardens“ имението от приблизително 87 акра гледа към река Северен Нюпорт на остров Хамптън. Съобщава се, че в имението има две големи къщи, както и по-малка вила, романтично наречена „Лятната вила“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Първата сватба на младоженците се състоя в известния Little White Chapel в Лас Вегас. „Направихме го“, написа Дженифър в следсватбен бюлетин в социалната медия. „Любовта е красива. Любовта е мила. И се оказва, че любовта е търпелива. Двадесет години търпение. Така че с най-добрите свидетели, които можете да си представите, рокля от стар филм и яке от гардероба на Бен, прочетохме собствените си обети в малкия параклис и си подарихме пръстените, които ще носим до края на живота си... беше най-добрата възможна сватба, която можехме да си представим. Такава, за която мечтаехме отдавна и сега превърнахме в реалност“, добави тя.

На второто събитие на Бенифър се очаква да присъстват много повече хора, включително най-добрият приятел на Бен – Мат Деймън и неговия брат, звездата от „Бандата на Оушън“ Кейси Афлек. Съобщава се, че Джими Кимел и Дреа де Матео също са в списъка с гости. Перфектно смесеното семейство на двойката ще бъде сред най-известните гости – 14-годишните близнаци на Дженифър Макс и Еме, от бившия ѝ съпруг Марк Антъни, както и децата на Афлек от бившата му съпруга Дженифър Гарнър – Вайълет (16), Серафина (13) и Самюъл (10).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари