IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте бъдещите снаха и зет на кралицата на Йордания – Рания

19 август 2022 12 30

Престолонаследникът принц Хюсеин обяви годежа си, два месеца след сестра си

Getty Images

Getty Images

Кралица Рания и крал Абдула II на Йордания планират още една сватба! На 17 август кралският хашемитски съд на страната обяви годежа на своя бъдещ крал – престолонаследника принц Хюсеин.

Той е готов да се ожени за красавицата от Саудитска Арабия Раджва Ал-Саиф. Точно като Кейт Мидълтън, Раджва носеше елегантна синя рокля за официалния си годежен портрет с бъдещия си съпруг. Кейт избра подобен ансамбъл – в тон с годежния пръстен със сапфир и диамант, който преди е принадлежал на принцеса Даяна, за да сподели публично новината за годежа си с принц Уилям през 2010 г.

Новината идва само няколко седмици след като дъщерята на кралската двойка принцеса Иман обяви годежа си с финансиста от Ню Йорк Джамил Александър Термиотис.

Колкото до 28-годишната бъдеща снаха на прекрасната кралица Рания, за нея се знае, че е най-малката дъщеря на саудитския бизнесмен Халид бин Мусаед бин Саиф бин Абдулазиз ал Саиф и съпругата му Азза бинт Найеф Абдулазиз Ахмед ал Судайри.

След като завършва средното си образование в Саудитска Арабия, Раджва учи архитектура в Syracuse University в Ню Йорк, според арабското издание на Harper's Bazaar. Тя също така има диплома от Fashion Institute of Design and Merchandising в Лос Анджелис, където преди това е работила в архитектурна фирма.

За официалната фотосесия след годежа бъдещите младоженци позираха с родителите на Хюсеин в дома на семейството на Раджва в Рияд.

„Не мислех, че е възможно да задържа толкова много радост в сърцето си! Поздравления за моя най-голям принц Хюсеин и неговата красива бъдеща булка Раджва“, написа 51-годишната кралица Рания в своя Instagram акаунт.

В друга публикация с бъдещата си снаха кралица Рания каза: „Развълнувана съм да приветствам третата си дъщеря, бъдещата булка на Ал Хюсеин, Раджва, в семейството! Толкова сме щастливи и за вас двамата.“

28-годишният престолонаследник принц Хюсеин сподели портрета от годежа на личната си страница в Instagram, като написа: „Молим се Бог да ни даде Своите благословии. Благодарен съм на моето скъпо йорданско семейство за тяхната сърдечна подкрепа и добри пожелания.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари