IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 летни визии от кралица Рания

2 септември 2020 12 30

Съпругата на крал Абдула II стана на 50 г.

БГНЕС

Тя е един от най-популярните членове на йорданското кралско семейство. Като съпруга на крал Абдула II, тя се отдава напълно на децата и семейството, но държи да работи в името на народа. Освен че е голям защитник на правата на жените, през годините тя развива обширна благотворителна дейност, а на официални визити и приеми се отличава с неподражаемия си стил. Тя е Рания ал-Ясин, която на 31 август отпразнува своя юбилей. 

Въпреки че вече е на 50, кралицата изглежда много по-млада и за разлика от много жени, изповядващи исляма, тя не носи забрадка.

"Аз винаги съм твърдяла, че човек може да съди за една жена само по това, което тя има в главата си, а не върху нея“, споделя тя. 

По случай рождения й ден, от кралския двор на Йордания споделиха няколко портрети на кралица Рания в социалните мрежи и написаха: 

"Честит празник на чаровната кралица с приказна касота". 

На един от кадрите съпругата на крал Абдула II носи елегантна мръснобяла рокля на марката "Ashi Studio". Тя е с "облечени" копчета отгоре до долу, както и със специални фигури от гайтани. 

"Зa мeн e oгрoмнa чecт, чe Нeйнo Вeличecтвo Рaния избрa дa нocи мoй тoaлeт, cъздaдeн дa излъчвa cилa. Пoжeлaвaм ѝ прeкрaceн рoждeн дeн", коментира дизaйнeрът Мoхaмeд Aши по повод публикацията.

Кралицата е известна с това, че носи специално изработени тоалети, в които са преплетени най-различни йордански мотиви. Тях тя избира за важни събития, на които трябва да представя страната, а в ежедневието си се облича доста светски. Нейната запазена марка са ризите с по-обемни ръкави, както и роклите или блузите с кожено коланче на кръста. От полите, тези с широка периферия, са й любими. 

По случай юбилея на красивата Рания, ви представяме няколко нейни визии, които със сигурност ще ви допаднат за последните летни дни: 

1. Бяла риза и пола с широка периферия 

Кралица Рания обожава ризите, особено белите или сините, които комбинира еднакво добре както с панталон, така и с поли. 

Заради това, че има тънка талия, тя често прибира ризата под полата - ако тя е с висока талия или пък с широка периферия каквато е тази на снимката. 

Повечето й поли винаги имат коланче - от същия плат или допълнително, красящо кръста. 

Изчистената й риза пасва идеално на розовата пола, мини чантичката и обувките на висок ток в бяло. 

2. Рокля с рае 

За едно от посещенията си, кралицата носи спортно-елегантна рокля с тънко рае в синьо и бяло. Разбира се, на кръста й има кожен колан в кафяво. 

Моделът е от лека материя, с по-дълги ръкави, които тя е навила до лактите. 

3. Костюм тип шлифер 

Посрещайки кралицата на Норвегия, Рания е облечена в костюм в бежово, който е доста нестандартен. Панталоните са с дължина до коляното, подвити отдолу. 

Интересно е сакото на Рания - с вграден колан под бюста, както и с няколко набора по ръкавите. В средата има четири реда копчета. 

4. Тениска и пола 

С тази своя визия за лятото, кралицата показва, че като всяка една жена се нуждае от нещо удобно. А какво по-добро предложение от черна тениска със щампа и дълга пола - обикновена или солей. 

Рания и друг път ни е показвала, че умее да се облича спортно. Тя следва и една от тенденциите, които ще видим тази есен - екип с бяла тениска и високи токчета. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари