IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл Бубле стана татко за четвърти път

22 август 2022 11 00

Бебето този път е момиченце

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Майкъл Бубле и съпругата му Луисана Лопилато станаха родители и добавиха още един член към своето семейство!

46-годишният изпълнител и 35-годишната актриса посрещнаха четвъртото си бебе – дъщеря Сиело Йоли Роуз Бубле. Щастливата новина беше обявена в социалните мрежи в края на миналата седмица. Двойката вече има три деца – 3-годишната Вида, 6-годишния Елиас и 8-годишния Ноа.

„От любовта се ражда живот, светлина и тя... нашето бебе Сиела Йоли Роуз Бубле. Най-накрая пристигна в живота ни със своите 3,8 кг!“, написаха гордите родители под идентични публикации в своите профили в Instagram. Те благодариха на Бог за „невероятната благословия“ и подписаха съобщението от цялото семейство.

Бубле първоначално обяви, че ще става баща за четвърти път в своето видео към песента I'll Never Not Love You през февруари тази година. Там той и съпругата му пресъздават някои от най-известните романтични филми от киното, включително от филми като „Тетрадката“, „Наистина любов“ и „Титаник“. Накрая на четириминутното видео, Бубле се връща в реалността, където се среща с децата и съпругата си, която вече е с наедряло коремче.

„Много съм развълнуван, че мога да го споделя с хората“, каза изпълнителят след излизането на видеото. Допълни, че е започнал да получава множество съобщение от приятели, познати и фенове, но все още не е успял да отговори на всички. Затова потвърди новината още веднъж в интервю пред Раян Сикрест, като тогава не съобщи пола.

През юни Бубле говори пред списание People по време на музикалните награди на Billboard в Лас Вегас. „Мисля, че вече е луда обстановка у дома. Мисля, че вече живеем в лудостта, така че нещата ще стават все по-добри“, каза щастливият татко. Допълни, че в дома му има доста шум, но това никак не го притеснява и не би го заменил за нищо на света.

Относно добавянето на още един член към семейството, Майкъл заяви, че най-вероятно тази бременност ще е последна за него и Луисана.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари