IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Майкъл Бубле питал как е станало бебето

21 март 2022 15 00

Певецът разкри как съобщил новината на 6-годишния си син

БГНЕС

БГНЕС

Майкъл Бубле призна, че един от синовете му искал да научи повече за това как е станало бебето. Певецът, който наскоро обяви, че очаква четвърто дете, трябвало да обясни за птичките и пчеличките на баткото.

„Казахме на децата на Бъдни вечер. И ние им казахме: „Мама има бебе в корема си. Ще имате по-малък брат или сестра“, каза изпълнителят пред The View.

Певецът се изненадал, когато 6-годишният Елиас попитал защо не са го извикали, за да гледа как правят бебето, което е напът.

Бубле признава с усмивка, че баткото бил ядосан. Когато със съпругата му Луисиана Лопилато го попитали какво има и защо се сърди, той им заявил:

„Защо не ни покани да гледаме, когато се влюби и направи бебето?“.

По думите на изпълнителя на Just Haven’t Met You Yet, той все още не знае как да отговори на въпроса на сина си, който направо „му скрил шапката“.

„Защото очевидно те нямат представа за това как физически се случва това. Наистина е сладко. Просто е толкова сладко. Те просто знаят, че майките и татковците се влюбват и имат бебе, така че той просто иска да бъде поканен“, продължава Майкъл.

Майкъл Бубле иска и пето дете

Британската попзвезда и 34-годишната Луисиана вече имат три деца. Освен любопитното 6-годишно момченце, те отглеждат 8-годишния Ноа и дъщеричка на име Вида, която е на 3.

Преди време 46-годишният музикант каза, че е благословен да има още един наследник. И дори изтъкна, че би се радвал и на пето дете, само че жена му едва ли ще е на същото мнение.

„Ние сме преминали през много като семейство и мисля, че това ми даде голяма перспектива и в тази перспектива осъзнах какъв късметлия съм“, каза той, посочвайки, че обожава да бъде с децата и съпругата си.

През 2016 г. най-големият син на двойката – Ноа, бе диагностициран с рак. След няколко месеца лечение в САЩ, звездата обяви през април 2017 г., че детето вече е в ремисия.

За момента Майкъл Бубле още не е разкрил какъв е полът на бебе номер 4, което очаква с голямо вълнение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари