IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никълъс Кейдж с изненадваща прическа

24 август 2022 17 50

Холивудската звезда се снима с фенове

БГНЕС

БГНЕС

Изненадваща промяна за Никълъс Кейдж. Холивудската звезда се появи с нова прическа. Но не си мислете, че става дума за дръзка подстрижка. Вместо това, той е избрал да се боядиса и то в какъв цвят!

Оказва се, че преди няколко дни актьорът се е сдобил с яркочервена коса. И като че ли неговите последователи я одобряват в комбинация с неговата козя брадичка.

В социалните мрежи се появиха снимки на Кейдж, които показват трансформацията му. Те са направени от фенове, с които той се е снимал без никакъв проблем.

„Страхотна червена коса“, „Коза с козя брадичка“, гласят част от коментарите по повод вида на носителя на награда „Оскар“.

На един от кадрите – в Twitter, се вижда, че Никълъс е по-скоро боядисан, отколкото с перука, каквито съмнения изразиха някои.

Актьорът сменя цвета на косата си заради роля не един път. Най-вероятно и сега е прибегнал до червеното именно поради тази причина.

Все пак трябва да отбележим, че новата коса на Кейдж му придава по-младежки вид и никой не може да каже, че той е на 58. Въпреки това, неговите най-верни фенове смятат, че кафявата коса му отива най-много.

През април холивудската звезда и петата му съпруга посрещнаха на бял свят своето първо дете. 27-годишната Рико Шибата роди момиченце, което кръсти Ленън Оги – в чест на Джон Ленън и бащата на Кейдж – Август Копола.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Един от любимите ми актьори котки може да изиграе всичко. Остарял е, но е сладък още;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар