IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Радост Тодорова показа малкия Георги

30 август 2022 15 00

Моделът сподели още за перипетиите по пътя към мечтаното бебе

IStockphoto

IStockphoto

Радост Тодорова стана майка в началото на август. По-малко от месец след това, моделът показа малкия Георги, заченат и износен след близо 5 години опити.

Откакто роди, съпругата на футболиста Георги Костадинов не спира да споделя за първите грижи за бебето след изписването от болницата. Заради новия трансфер на футболиста в Кипър, тя и детето остават временно в София.

„Мина много, много време, докато стигнем до тази снимка, която всъщност бележи края на един дълъг и труден за нас период! Но тя също така бележи и началото на нещо ново, нещо вълнуващо и нещо така чакано…. Това е моята голяма победа и една малка за цялата инвитро общност и всички онези, които още се борят – накрая всяка инжекция, болка и трудност си заслужават!“, написа Тодорова към кадъра, на който е обградила сина си с всички инжекции, които е трябвало да си поставя през последните месеци. До него тя държи и снимката на двата ембриона, които ѝ поставили в началото (Единият спря да се развива по време на бременността – бел. ред.).

В поста Радост уточнява, че вече е време да се раздели с близо 300 спринцовки и добави, че за някои жени те не значат нищо, но за нея и още много жени, те са надежда.

„Знайте, че всичко се случва с причина и то точно тогава, когато е най-подходящо за вас…“, коментира щастливата майка на момченце.

Преди броени дни Джой, както мнозина я наричат, излезе на първа разходка с бебето. „Беше ми много хубаво да се среша за пръв път от дни и да си облека рокля за първата ни разходка с бебчо – така чакан момент! Колкото ни е трудно, толкова е и прекрасно!“, разкри тя.

Настоящата г-жа Костадинова изтъква, че в момента таткото на детето много ѝ липсва и тъгува, че той не може да изпита първите хубави мигове с техния наследник. Но добавя, че се надява скоро с бебето да замине за Кипър, където да бъдат отново заедно.

Припомняме, че Радост Тодорова и Георги Костадинов живееха в Русия, където той играеше за ФК Арсенал (Тула). Двамата сключиха брак на Ивановден тази година, в тесен семеен кръг. След като обявиха новината, че са семейство, разкриха и че ще стават родители. След това Мис България направи откровена изповед за своите здравословни проблеми и неуспешните инвитро процедури, през които е преминала, преди да зачене със сина си. А мъжът се завърна за кратко в България за изписването, след което подписа нов договор.

„Чувствата са неописуеми, ароматът на бебе е прекрасен, а всяка болка дотук си струваше!!!“, категорична е днес красавицата, която през последните години работи като инфлуенсър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари