IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елтън Джон и Дейвид Фърниш на яхта с Елизабет Хърли

1 септември 2022 17 50

Моделът се присъедини към двойката във Франция

БГНЕС

БГНЕС

Лятото е към своя край, но почивките на звездите продължават. След като пусна своята съвместна песен с Бритни Спиърс, Елтън Джон замина с Дейвид Фърниш за Южна Франция. Оказа се, че двамата плават с яхта, като към тях се присъединила Елизабет Хърли.

Моделът е в много близки отношения с известната двойка, която поканила и други свои приятели за своето парти на борда.

Макар Хърли да не е споделила нито един кадър по бански от яхтата, мъжът до Елтън Джон я издаде със своите истории в Instagram. Там я виждаме с цял бански в яркорозово, комбиниран с парео пола в сходен тон.

На една от снимките Фърниш показва, че похапва сладолед на клечка с красавицата, облечен в комплект от шорти и риза с жълта щампа. И двамата носят шапки на главите си, както и слънчеви очила с тъмни стъкла.

Дейвид Уилямс – друг от компанията на Дейвид и Елтън, също качи няколко снимки с Елизабет. На тях двамата са с вечерни тоалети с флорални мотиви, най-вероятно слезли от яхтата, за да вдигнат наздравици с коктейли в ръце.

Много от потребителите на социалните мрежи споделиха, че моделът е в перфектна форма. Някои отбелязаха, че тя изглежда доста по-млада за възрастта си. По този повод, в интервю за The Sunday Times, тя разкри, че внимава какво похапва.

„Не ям преработена храна от 100 години. Не ям сладко, пия малко алкохол, не пуша, но дълбоко съжалявам, че някога го направих. Научих се да ям по-леки неща и не толкова късно“, разкрива тя.

Елтън Джон показа актуален аутфит

Междувременно легендарният певец реши да сподели в профила си в Instagram не толкова как се забавлява на яхтата, а с какво е облечен.

„Светът има нужда от повече блясък...“, написа той.

Джон качи снимка, на която демонстрира, че е облечен с актуален за сезона аутфит – на Gucci. Той се състои от шорти и поло тениска. И двете са с традиционната щампа за марката.

Няма как да не обърнем и внимание на слънчевите очила на съра, които са от скиорски тип, плътно прилепващи по лицето и заемащи половината от него. Както знаем, британският изпълнител и любимец на кралицата, има богата колекция от очила, а преди няколко месеца пусна и своя собствена колекция от рамки – за всеки вкус и повод.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари