IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елтън Джон разкрива как накарал Бритни да пее отново

31 август 2022 14 40

Той не крие, че я държал за ръка

Getty

Getty

Новата песен на Бритни Спиърс се върти из интернет пространството вече няколко дни. Тя е в дует с Елтън Джон, който призна, че не било лесно да я накара да пее отново, но успял. В интервю за Guardian легендарният певец разкри как успял да вкара колежката си отново в студиото след близо 6-годишна пауза.

„Тя отсъства толкова дълго – има много страх, защото е била предавана толкова много пъти и всъщност не е била в очите на обществеността официално толкова дълго. Държахме ръката ѝ през целия процес, уверявайки я, че всичко ще бъде наред“, казва той пред изданието.

С изказването си певецът трогна много от своите последователи и получи похвали за това, че само чувствителна натура като самия него може да накара Бритни да се отпусне и да се върне към това, което умее най-добре – да пее.

„Толкова съм развълнуван, че мога да го направя с нея, защото ако стане голям хит, а мисля, че може да стане, това ще ѝ даде много повече увереност, отколкото вече има. И тя ще осъзнае, че хората наистина я обичат. Аз се грижа за нея и искам тя да бъде щастлива. Това е всичко, което всеки със здрав ум би искал, след като тя е преминала през такъв травматичен период и през целия процес“, продължава коментара си сър Елтън Джон, говорейки за Hold Me Closer.

След успеха с Дуа Липа изпълнителят търсел колега за нов дует

Джон обяснява, че песента му Cold Heart, направена заедно с младата изпълнителка, определено пожънала голям успех. След него той се вдъхновил за ново сходно парче, което да е лежерно и същевременно забавно, идеално за лятото.

Оказва се, че Дейвид Фърниш – неговият съпруг, му дал идеята да се обади на Спиърс и да я покани да запишат парче заедно. И той веднага се съгласил, защото не крие, че е фен на попзвездата от 90-те.

Както се сприятелява с Ед Шийрън и започва да работи заедно с него, така и химията между него и Бритни се получава, за да може днес да слушаме тяхната първа обща песен.

По думите на сър Елтън Джон, изпълнителката на „Toxic“ е записала своите части от ремикса на „Tiny Dancer“ в студио в Бевърли Хилс. И не се налагало да прави множество повторения, защото била изключително подготвена за записа, с който се завърна на музикалния пазар.

Джон е впечатлен от гласа и силата на Бритни

„Тя пееше фантастично“, разкрива той, визирайки твърденията в интернет, че не е от най-добрите певици.

„... Тя го направи и аз бях толкова развълнуван от това“, посочва още британецът.

Междувременно Спиърс отпразнува успеха на песента, качвайки видео, в което е гола. Тя сподели колко е развълнувана и благодари на Елтън Джон за поканата. Той от своя страна сподели видеото в профила си в Instagram и отново написа мили думи за нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари