IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ози Озбърн: Чувствам се по-добре

23 септември 2022 09 00

Той и Шарън се местят в Бирмингам, снимат и тв шоу

БГНЕС

БГНЕС

Ози Озбърн се чувства добре и състоянието му се подобрява. Това стана ясно от неговото първо интервю след операцията, на която се подложи през юни. Пред „Добро утро, Америка“, той разказа подробности за възстановяването му. 

Бившият фронтмен на групата „Black Sabbath“ разкри, че преди важната интервенция той не можел да стои изправен и се прегърбвал, но след нея той може да си движи по-добре главата. 

По думите на съпругата му Шарън, ако не се беше подложил на операцията, сега металните пластини щяха да му причиняват неописуема болка, докато се търкат в гръбначния му стълб. 

Ози добави, че все още не е достатъчно подвижен, колкото му се иска, но се надява и това да стане в най-скоро време. А според неговата жена, въпросната операция е била жизненоважна и ще определи начина, по който ще се чувства до края на живота си. 

„Трябва да преговарям навсякъде, където искам да отида, и се уморявам лесно. Но съм добре. Семейството ми беше абсолютно прекрасно, докато бях в застой“, каза още Озбърн. 

През 2019 г. музикантът бе диагностициран с Паркинсон. Същата година той имаше и фатално падане, при което получи контузия на гърба. 

„Чувствам се сякаш се разхождам с оловни ботуши“, каза той преди месец, говорейки за състоянието си. 

Ози Озбърн е категоричен, че ако не е била съпругата му до него, той едва ли щял да се справи. „Без моята Шарън щях да си отида, по дяволите. Имаме малко спорове от време на време, но иначе просто се захващаме с това“. 

Двойката прави ново риалити предаване 

Ози и Шарън ще покажат колко са задружни, снимайки ново тв предаване за живота си. Те ще вземат участие в документалната поредица на BBC „Home to Roost“. Те ще покажат завръщането на двойката във Великобритания, 70-ия рожден ден на червенокосата звезда, както и емоциите около това, че чакат внуче от дъщеря си Кели. 

Новият проект на семейство Озбърн идва след около 20 години, когато бе премиерата на тяхното първо шоу по MTV. В него те ще разкрият как са се променили за толкова време и по какъв начин се справят със здравословните проблеми. 

Озбърн напускат САЩ 

Рок легендата и неговата съпруга обявиха по-рано, че не искат да живеят повече в Америка и са взели решението да се завърнат на Острова. И причината за това не е състоянието на Ози. 

„Заради времената е. Америка се промени толкова драстично. Вече изобщо не са Съединени американски щати. Нищо обединено няма в (страната). Много странно място за живеене е“, каза Шарън, а нейният мъж даде пример за множеството стрелби в САЩ, отнели живота на млади хора. 

По думите на 73-годишния музикант, той не желае да бъде погребан в чужда страна: 

„Аз съм англичанин, искам да се върна. Но ако жена ми каже, че трябва да идем да живеем в Тимбукту, ще отида. Но, не, просто е време да се прибера вкъщи“. 

Докато двойката очаква да приключи ремонтът в имота им в Бирмингам, феновете на Ози пък нямат търпение да чуят новия му албум Patient Number 9.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари