IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сантра насърчава майките за кърмене на открито

14 септември 2022 08 40

Певицата показа мил кадър с бебето

IStockphoto

IStockphoto

Сантра сподели умилителен кадър със своята дъщеричка. Певицата, която роди навръх 1 март, сподели, че е избрала да кърми момиченцето. И изтъкна, че не се срамува да го прави на открито.

„За или против кърменето на обществени места сте? Аз избрах да кърмя. Както избират и много други майки. Забелязвам, че на това се гледа като на нещо, което трябва да се случва (тайно)…“, написа тя в Instagram.

На кадъра, споделен от Сантра, тя кърми малката Елиза, която е завила с тънка пелена.

„Според мен в това не бива да има нищо срамно, а напротив трябва да бъде поощрявано, тъй като е естествения и (според много специалисти) най-добрия начин за хранене на бебето“, пише още изпълнителката.

По думите на Сантра, тя се чувства конфузно да храни дъщеря си на публични места. И смята, че трябва да се говори повече по въпроса.

Певицата попита последователките си дали правят същото като нея и подтикна дискусия в социалната мрежа. По-голяма част от коментарите гласят, че майките трябва да кърмят децата си, когато и където си поискат, без да се интересуват и притесняват от хорското мнение.

През септември дъщеричката на Сантра става на 6 месеца. През август тя сподели, че момиченцето все още не може да ходи, а пълзи по малко и се опитва да бъде по-самостоятелно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари