IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник Кенън скоро ще е баща не на 9, не на 10, а на 11 деца!

21 септември 2022 11 00

Бившият на Марая Кери се сдоби с 9-то бебе, докато чака раждането на още две, от различни жени

Getty Images

Getty Images

Изненада! С две бебета на път, миналата седмица Ник Кенън шокира феновете си, когато обяви, че тайно се е сдобил с ОЩЕ ЕДНО дете. Сега той има новородена дъщеря, която е негово 9-то дете

Водещият и ЛаНиша Коул обявявиха раждането на първото си общо бебе на 15 септември. Ник използва Instagram, за да сподели новината, като публикува своя снимка с ЛаНиша и новороденото им момиченце Оникс от родилния дом.

Ник е добавил и дълъг текст към изображението, който гласи: „Кълна се да защитавам, осигурявам, напътствам и обичам това дете по най-добрия възможен начин“.

Кенън е добавил още: „Обещавам да обичам това момиченце с цялото си сърце, независимо какво казват хората. Отказах се да се опитвам да определя себе си за света или обществото. Надявам се да мога да науча Оникс на същото, да не позволява на другите да я засрамват или да я осмиват с мненията си".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

Тази шокираща новина за раждането на бебето Оникс идва в момент, когато Ник очаква още две бебета и то от две различни жени. Те ще бъдат неговите съответно 10-то и 11-то дете.

Бъдещите майки са Британи Бел и Аби Де Ла Роса, които в момента са бременни с децата на Ник. Кенън вече има двама наследника от Британи, както и близнаци от Аби. По-рано тази година той посрещна бебе и от модела Бре Тиеси, а също така има близнаци от бившата си съпруга Марая Кери. Синът на Ник с модела Алиса Скот пък почина през 2021 г. само на пет месеца.

Ник е изправен пред много критики за това, че има деца от няколко различни жени по едно и също време. Той призова критиците си да насочват омразата си към него, а не към майките на децата му. „ЛаНиша заслужава само да се наслаждава на този момент на блажена радост от майчинството“, написа многодетния баща. „Моля, дайте й това право. Тя е толкова любяща и с чисто сърце.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

Междувременно Аби разкри за нетрадиционната си връзка с Ник в скорошно интервю. Тя каза, че смята отношенията си с Кенън за „отворена връзка“, която е „полиаморна“. „Това, че съм в отворена връзка, не променя факта каква майка съм за децата си и каква сила споделям с тях“, настоя тя. „Надявам се децата ми да пораснат и да си кажат: „Мамо и татко, вие го направихте по вашия начин и това ни харесва“.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Мира ( преди 1 година )
Хора, моля ви, оправете си превода - просто е скандален :-(
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар