IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пол Уесли и съпругата му се развеждат

21 септември 2022 10 40

Двамата бяха женени едва три години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пол Уесли и съпругата му Инес де Рамон са решили да се разделят след тригодишен брак. 

Новината беше официално потвърдена от говорител на двойката, като се казва, че двойката живее отделно от няколко месеца. "Решението да се разделят беше взаимно и се случи преди пет месеца. И двамата молят за уединение и спокойствие в този момент", допълва говорителят пред списание People. Засега причината за раздялата не е ясна, като това е втори развод за Уесли. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Wesley (@paulwesley)

40-годишният актьор първоначално бе романтично свързван с 29-годишната бижутерка през 2018 година, когато бяха забеляазани заедно на вечеря в Ню Йорк. Връзката им стана официална през юли същата година, когато се публикуваха снимки в Instagram от сватба в Монтоук. Там Уесли и Рамон бяха заедно с приятелите си Джесика Шор и Нина Добрев. 

За сватба между двамата се заговори през февруари 2019 година, когато те бяха забелязани с еднакви халки по пръстите. 33-годишната Добрев сякаш потвърди новината през юни по време на участието си в подкаст, когато определи Рамон като съпругата на Уесли. 

"Виждаме се често. Много добри приятели сме. Обичам съпругата му. Много е странно как се променят времената, защото никога не съм мислила, че той ще бъде един от най-добрите ми приятели", каза тогава Нина. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

През 2020 година Уесли говори за изолацията си заедно с Рамон и кучето им Грег по време на пандемията. Казва, че е изпитал огромно облекчение и се чувства късметлия, защото най-накрая е имал време да почине и да прави неща, които са важни за него. По думите му, тогава се е отдал на любими хобита и е подредил живота си. 

Миналата година пък Пол и Инес се присъединиха към Нина и приятелят й Шон Уайт за ски ваканция в Джаксън Хол. Актрисата сподели снимки на четиримата, носейки ски екипировка и очила. Кадри от събиранията на колегите от "Дневниците на вампира" и техните половинки често се публикуваха в социалните мрежи. Наскоро пък Нина и Пол бяха заедно в Швейцария, където бяха гости на голф турнира Omega Masters

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Wesley (@paulwesley)

Преди да се ожени за Рамон, Уесли имаше връзка с друга колежка от "Дневниците на вампира" - Фийби Тонкин, с която се задържа четири години. Двамата се разделиха през 2017, като конкретна причина не беше посочена. Източник увери феновете им, че те остават добри приятели и раздялата е преминала без излишни драми.  

Това е втори развод за Пол, който беше женен за Тори Девито от 2011 до 2013 година. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари