IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев взриви интернета с последната си снимка

15 юни 2021 14 30

Актрисата се събра с колежка от „Дневниците на вампира“

Снимка: Getty

Една среща, която ще зарадва всички фенове на сериала „Дневниците на вампира“!

Нина Добрев и Кат Греъм успяха да намерят време една за друга и да се видят на по чаша чай. Двете дами запечатаха срещата си и публикуваха няколко видеа и снимки в социалните мрежи. Оказва се, че Греъм, която изигра ролята на Бони Бенет в „Дневниците на вампира“, е гостувала на Нина и двете дами са наваксали пропуснатото време след края на сериала.

Добрев подсказа на феновете си, че предстои нещо вълнуващо, споделяйки видео с надпис „изненадваща забавна неделя“. Малко по-късно в историите ѝ в Instagram се появиха още два клипа, на които вече присъства и Греъм, а Нина се пошегува, че срещата им ще взриви интернета. „Обичам те страшно много“, заяви Кат в едно от видеата, след което целува колежката си по челото.

Разбира се, моментът трябваше да бъде запечатан завинаги, а не да бъде изтрит след 24 часа. Именно затова Нина публикува официална снимка в профила си в Instagram, която наистина успя да взриви интернета. Не беше изминал и час, а фотосът събра хиляди харесвания и стотици коментари. „Ти наистина счупи интернета, Нина. Най-доброто дуо се завърна“, написа един фен под публикацията. Двете дами явно бяха планирали домашно събиране, тъй като тоалетите им бяха съвсем обикновени. Кат носеше розова тениска и дънки, а Нина заложи на тениска с принт и къси панталони.

Наскоро Добрев се събра с още един колега от „Дневниците на вампира“ – Пол Уесли. Двамата прекараха уикенда на Супербол карайки сноуборд заедно със своите половинки – Шон Уайт и Инес де Рамон. Ваканцията също беше запечатана и показана пред целия свят, като и четиримата се наслаждаваха на снега и демонстрираха завидни умения в сноуборда.

Интересното е, че Нина и Пол никак не са се харесвали в началото на снимките на сериала, но постепенно са започнали да се сближават. Сега те са едни от най-добрите приятели и често си ходят на гости.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари