IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Въпреки развода: Силвестър Сталоун под ръка със съпругата си

21 септември 2022 08 40

Актьорът сподели и снимка на цялото семейство

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Силвестър Сталоун очевидно не е готов да се сбогува с брака си, който върви към своя край!

Преди няколко дни актьорът сподели снимка, на която е със съпругата си Дженифър Флавин. Двамата са в гръб и се държат за ръце, вървейки сред множество зелени дървета. В допълнение към тази публикация, Сталоун сподели и още една снимка, този път на цялото семейство. На нея той и съпругата му са с трите си дъщери - 20-годишната Скарлет, 24-годишната Систин и 25-годишната София. 

Публикациите на актьора идват само месец, след като Флавин подаде молба за развод. Според източник, двамата съпрузи са много различни хора, мислят по различен начин и имат различен характер и темперамент. "Това, което преди беше предизвикателно и вълнуващо, сега вече е рутина и дразнещо", допълва близък до двойката. Според него, действията на Сталоун са вбесили съпругата му, като той често правил неща без да се допита до нея. 

В документите за развод Флавин казва, че съпругът й извършва умишлено разпиляване на брачни активи. Съгласно закона на Флорида, това може да включва неща като прекомерно харчене, хазарт, даване на подаръци или ненужни заеми. Флавин иска на Сталоун да му бъде забранено да продава или харчи активите си по време на бракоразводната процедура и също така иска да получи пълен контрол над дома им в Палм Бийч за 35 милиона долара. 

Но Сталоун се бори срещу иска на съпругата си. Неговият правен екип отговори на молбата за развод, заявявайки в съдебните документи, че актьорът не е участвал в каквото и да е поведение, което представлява умишлено разпиляване, изчерпване и/или пеилеене на брачни активи. Той също така оспорва нейното самостоятелно използване на къщата. 

В официални изявление Флавин казва, че винаги ще цени връзката си със Сталоун, която продължава повече от 30 години. По думите й, и двамата са отдадени на щастието на дъщерите им и моли за спокойствие по време на този период. 

"Обичам семейството си. Ние приятелски и лично ще разрешим този проблем", каза в отговор Сталоун. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари