IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сталоун искал татус на Жената чудо върху този на жена си

11 септември 2022 12 00

Той имал избухлив характер, твърди Дженифър Флавин

БГНЕС

БГНЕС

Силвестър Сталоун е в развод и едно от първите неща, за които се заговори след новината, е как ще заличи татуса на жена си на своята дясна ръка. Цветната рисунка, на която е изобразена Дженифър Флавин бе променена, но не и по първоначалните планове на холивудската звезда.

Макар някои да смятаха, че чичо Слай ще поиска да замести лика на бившата с този на неговото куче, днес става ясно, че той е обмислял да му татуират друга красавица. Става дума за Жената чудо от първите филми от едноименната поредица.

Още през август носителят на наградата „Златен глобус“ добави портрет на кучето Бъткус върху изображението на Флавин на бицепса си. Оказва се, че той е обмислял промяната отдавна и покойното животно не било неговата първа идея.

„Вече знаех, че той иска да направи нещо, защото миналата година ми изпрати имейл, обади ми се и обсъдихме да превърнем Дженифър Флавин в Жената чудо“, каза татуистът Майк ДеВрис пред списание People. Говорейки за плановете на Сталоун, той посочва, че разговорът им бил доста преди да стане ясно, че майката на децата му е подала молба за развод.

ДеВрис обяснил на известния си клиент, че онова, което иска, няма как да стане, защото Жената чудо има специална златна тиара, а и косата на Дженифър е твърде голяма и не може лесно да се преправи.

Накрая Сталоун избрал кучешкия образ

Звездата от „Крийд“ се обърнал към друг татуист – Зак Перес, който също не склонил за Жената чудо. Той успял да изобрази неговото любимо куче върху лицето на Флавин.

„Най-великият ден в моята татуировъчна кариера!“, написа специалистът в Instagram и показа снимка със Слай. По-интересното е, че прикриването на татуса с новия става само два дни след рождения ден на Флавин.

Звездата от „Непобедимите“ бе обвинен от своята жена, с която са женени цели 25 години, че умишлено е прахосал семейния бюджет. Той отрече двамата да са се карали заради нов ротвайлер, който искал, за да бъде по-добре защитен. И отговори на критиките срещу него.

„Ние не прекратихме връзката си поради такъв тривиален спор“, обясни по-рано той.

Междувременно, източник, близък до двойката разкрива, че Дженифър не харесвала това, че с годините Силвестър Сталоун станал твърде избухлив. „Той е склонен да прави неща по собствена преценка, без да я пита преди това“ – нещо, което никоя жена не би търпяла.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари