IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезди, разчитащи на естествената си красота

22 септември 2022 18 00

Но дали и те не са ползвали помощта на козметични процедури?

Снимка: БГНЕС

В съвременния свят пластичната хирургия е станала толкова обичайна, колкото ходенето на козметик. Мъжете и жените охотно се съгласяват на естетически манипулации в опит да върнат младостта си или да коригират черти, които не харесват. Особено често актьорите и актрисите прибягват до такива "трикове". В същото време намесите, които са почти незабележими, са високо ценени в звездната среда. Има и такива звезди с минимални пластични операции, които само подчертаха естествената си привлекателност, пише OK Magazine, позовавайки се на експерт.

Шарън Стоун

Ефектната блондинка тази година навърши 63 години, но изглежда времето няма власт над красотата й. Шарън е известна с привързаността си към естественото стареене и дори осъди хирурга, който заяви, че е правил редица пластични операции на звездата. Но Шарън изглежда малко неискрена. Най-вероятно в зората на кариерата си тя се е подложила на ринопластика: върхът на носа беше леко намален, ноздрите бяха стеснени. В резултат на това носът на актрисата стана по-елегантен. Има и подозрения, че Стоун се е подложила на лифтинг, така че контурите на лицето й са доста ясни, без признаци на двойна брадичка.

Робърт Патинсън

Той е мечтата на всички млади момичета. Странен, мистериозен, малко депресивен и затова примамлив. Между другото, Робърт Патинсън беше признат за най-красивия мъж на планетата според правилото за златното сечение. Чертите на лицето на актьора отговарят на това правило. В същото време в актьорската среда се носят слухове, че в младостта си Робърт се съгласил на ринопластика, в резултат на което носът на актьора става по-изтънчен.

Снимка

Жизел Бюндхен

Бразилският супермодел има изключително автентична визия. Известно е със сигурност, че в диетата на звездата присъства само органична храна. Напълно възможно е именно благодарение на това актрисата да изглежда свежа и естествена. И все пак е възможно тя също да се е обърнала към помощта на хирург и то повече от веднъж. Може да се види това, когато се сравнят снимки на млада и по-зряла Жизел. 

Снимка

Джордж Клуни

Всеобщо признатият секссимвол и най-желаният в Холивуд. Актьорът притежава неподражаем чар и харизма. В същото време Клуни не отказва естетическите предимства на модерността. Той е активен потребител на козметични салони за грижа за кожата и неведнъж е прибягвал до козметични процедури. Според актьора той се е обърнал и към пластичните хирурзи. И така, в едно от интервютата си Клуни признава, че е направил повдигане на клепачите и изобщо не съжалява.

Снимка

Чарлийз Терон

Всички знаят, че стриктната диета и спортът са неизменна част от нейния живот. Резултатът е безупречна фигура на актрисата. Що се отнася до процедурите за лице, Чарлийз има своя собствена тайна. Оказва се, че тя използва горещи кърпи, за да омекоти кожата си. 
Много американски хирурзи се съгласиха, че звездата е направила повдигане с нишка, с помощта на която бръчките се изглаждат, овалът на лицето става по-ясен и ефектите от естествената поза изчезват. Също в младостта си Чарлийз промени формата на брадичката си с имплант. Благодарение на тази манипулация лицето на актрисата придоби по-изтънчени черти.

Снимка

Брад Пит

Определено е един от петимата мъже с перфектен външен вид. Актьорът има класическа мъжка красота. Но, съдейки по снимките от миналото, пластичните хирурзи имат пръст във външния му вид. Те коригираха обърнатия нагоре връх на носа на актьора, с помощта на отопластика премахнаха щръкналите уши. Също преди няколко години Брад най-вероятно се е подложил на кръгов лифтинг и корекция на брадичката. 

Снимка

Снимки: БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари