IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Очаквана изненада: Джони Деп все пак се среща с адвокатката си

23 септември 2022 17 40

Дали приятелката му е Камила Васкес

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

След месеци на спекулации, фенски надежди и няколко фалшиви новини относно любовния живот на Джони Деп, става ясно, че той все пак излиза с една от адвокатките си, които работеха за него по случая срещу Амбър Хърд. 

Преди няколко дни множество медии потвърдиха, че 59-годишния актьор има връзка с дама от екипа, който успя да му извоюва победата срещу бившата му съпруга. За съжаление на феновете обаче приятелката на Деп не е Камила Васкес, а по-неизвестната Джоел Рич. Тя не го представляваше в делото в Америка, но го защитаваше в Англия, където Джони водеше битка с таблоида "Сън". Въпреки че не успя да спечели битката, Рич все пак си тръгна с по-голяма победа - сърцето на своя клиент.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Best Movie (@bestmovie_mag)

Източници казват, че отношенията между Деп и Рич не са сериозни за момента, като двамата се наслаждават на компанията си и прекарват колкото се може повече време заедно. Засега Джоел все още се води омъжена жена, но е разделена със съпруга си. Източници допълват че най-вероятно това е основната причина отношенията между адвокатката и актьора да не се задълбочават и да не бъдат оповестявани в медиите. 

Макар да не го защитаваше в делото срещу Амбър Хърд, което беше наблюдавано по целия свят, Рич все пак беше в залата и оказваше подкрепа на Джони. Тя дори беше заснета как влиза в залата заедно с него, усмихната до уши. Малко по-късно двамата се бяха вторачили в телефона на Деп по време на почивката. Рич също така прегърна Камила Васкес на 16 май, а три дни по-късно беше забелязана заедно с целия екип да напуска съдебната зала. 

Джоел Рич

Снимка: БГНЕС

На 1 юни Деп чу победоносната присъда, след като по-голяма част от журито повярваха на неговата история. Делото срещу Амбър Хърд продължи месец, след като актрисата обвини вече бившия си съпруг в домашно насилие. През 2018 година тя пише есе за Washington Post, където твърди, че е оцеляла от тормоз, но не спомена името на Деп. Малко по-късно Хърд поиска молба за развод и ограничителна заповед, казвайки че се страхува за безопаността си.

Съдията отсъди, че Амбър трябва да плати 10 милиона долара обезщетение и да получи само 2 от исканите 100. За момента и Джони, и Амбър оспорват присъдите си, като най-вероятно този път няма да им се наложи да влязат в съда. По думите на Камила Васкес, екипът на актьора нямало да обжалва, ако този на Хърд не бил направил първата крачка. 

Що се отнася до приятелка на Деп, Джоел Рич помага на лица и семейства да защитят поверителността и репутацията си, като има експертен опит в дела за клевета, нарушение на повертиелността и авторските права. Според биографията й, тя работи за защита на репутацията на клиентите си срещу неверни и клеветнически твърдения в печата, онлайн и в социалните медии. 

Миналата година говори пред The Law Society Gazette, където казва, че най-големият й връх в кариерата е през 2020 година, когато работи по делото на Меган Маркъл срещу британския таблоид Mail on Sunday

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари