IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Холзи призна, че животът й е задушаващ

26 септември 2022 14 50

Певицата говори открито за психичното си здраве

БГНЕС

БГНЕС

„Често се чудя дали не съм избрала грешния живот за себе си“. Това признава Холзи, говорейки за своето психично здраве. Певицата сподели в своята история в Instagram странна снимка със свещи И разкри, че в момента има мрачни мисли. 

„Откривам, че често вътре в мен има дълбока тъга, която никакво светско удоволствие не може да докосне, самота, празнота“, написа звездата. 

За пореден път Холзи използва местоименията тя/те, говорейки за себе си. 

По думите на звездата, тежестта на нейния живот е задушаваща. „Съжалявам, че меланхолията е проникнала в изкуството ми по начин, който не е послужил за по-голяма цел, различна от моята собствена омраза”, пише тя.

Холзи с равносметка малко преди нейния рожден ден 

„След една седмица наближавам 28-ия си рожден ден и точно сега издишвам и си поемам въздух за първи път, откакто поех дъх в този нов живот на 18 години. Дъх, който трябваше да ме поддържа десетилетие”, обяснява още тя. 

Изпътлнителката на „Closer“ споделя, че се надява скоро да намери смисъла на живота си. 

„Ако не можете да бъдете мили, поне бъдете внимателни“, завършва тя своята странна публикация. Някои я намериха за притеснителна и отбелязаха в интернет пространството, че звездата е в депресия или отново има по-сериозни здравословни проблеми. 

Певицата се бори с биполярно разстройство 

Холзи неведнъж споделя за своето биполярно разстройство, с което се бори от години. Заради него тя е имала опит за самоубийство. И едва на 17 е постъпила в психиатрична клиника, за да се лекува. 

„... Никой не знае за това. Но не се срамувам да говоря за това сега“, каза по-рано тя в интервю за  Rolling Stone. 

В края на август изпълнителката сподели, че се е почувствала зле след концерт и се наложило да пристигне реанимационен екип. Тогава тя бе насърчена пт последователите си да си даде малко почивка от концертните изяви и помисли за своето здраве. 

Не само, че певицата на „Without Me“ се е занимавала с психичното им здраве през последните няколко години, но също така са били диагностицирани с множество други здравословни проблеми.

В средата на юли Холзи отбеляза, че нейният син е навършил годинка. И изтъкна, че е изключително щастлива да бъде негова майка. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари