IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клои Кардашян опасно близо до Микеле Мороне

27 септември 2022 17 50

„365 дни“ в истинския живот?

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Ако прекарвате поне малко време в социалните мрежи или имате профил в Netflix, няма как да не сте чували за филма „365 дни“. Новата версия на „50 нюанса сиво“ събра доста негативни реакции, но все пак успя да създаде цели три филма, които по някакъв начин се изкачиха до номер едно по гледаемост в седмицата на премиерата си.

И докато „365 дни“ си спечели много критици, то главният актьор Микеле Мороне черпи само позитиви от поредицата. Той се превърна в новия обект на желания на дамите и част от мъжете по целия свят, демонстрирайки изваяно тяло, допълвайки го с италиански акцент, на който никой не може да устои.

Разбира се, интересът към Мороне се увеличи още с първата част на „365 дни“, когато в социалните мрежи започна детективско разследване за личния му статус, сексуалната му ориентация и какво ли още не. Първоначално се твърдеше, че актьорът е женен, после пък се заговори, че е хомосексуален, а най-накрая се завъртяха слухове, че излиза с колежката си Анна-Мария Секлуцка.

Всичко това беше или отричано от Мороне, или не се коментираше. На червения килим той действително показваше по-голяма близост със Секлуцка, но то се прие от някои като умел рекламен трик за привличане на повече зрители. За момента е ясно едно – Микеле се наслаждава на живота и това си пролича от последната му изява на Седмицата на модата в Милано. Там той не беше със Секлуцка, а с друга известна жена и отново породи слухове за любовна афера.

На 24 септември италианската звезда пристигна в Милано, за да разгледа новата колекция на Dolce & Gabbana, която беше представена със специалното участие на Ким Кардашян. За да подкрепя риалити звездата, на предния ред беше голяма част от семейството ѝ, включително сестра ѝ Клои. Дотук нищо необичайно, тъй като фамилия Кардашян често ходи заедно на светски събития и се подкрепя на официални изяви.

Това, което хвана окото на феновете обаче, бе опасната близост между Микеле Мороне и Клои Кардашян. Двамата седяха един до друг в публиката, говореха си на ухо, а нещата станаха още по-горещи, когато актьорът публикува снимка с риалити звездата. Типично по холивудски, кадърът, разбира се, беше само в историите в Instagram, но бързи фенове успяха да го скрийншотнат и да го разпространят навсякъде.

На снимката Мороне е хванал Клои през кръста и се навежда към нея, сякаш да я целуне по бузата. Кардашян пък се е притиснала максимално близо до него. И двамата са подходящо облечени за модното събитие, като риалити звездата носи изцяло черен тоалет от панталон и блуза, върху която са поставени множество кристали. Микеле пък е облечен в черни кожени панталони и оранжева риза, разкопчана в горната част.

Малко по-късно се появи и видео, на което двамата танцуват един с друг на парти след дефилето на D&G. Засега обаче нито Клои, нито Микеле са казали нещо по темата, като за момента те не се следват и в социалните мрежи.

Ако действително има връзка между Кардашян и Мороне, това ще е вторият мъж, с когото звездата излиза след раздялата си с Тристан Томпсън през миналата година. Този юни беше потвърдено, че Клои е започнала да се среща с частен капиталов инвеститор, чието име така и не стана известно. Двойката обаче се раздели през август, седмица след като Клои и Тристан посрещнаха сина си, който се присъедини към дъщеря им Тру.

Гордата майка представи бебето пред света по време на епизод от предаването The Kardashians на 22 септември. Засега името на момчето не се споменава, но Клои сподели малко повече за преживяното през тези девет месеца. Детето е заченато чрез сурогатна майка месец преди да стане ясно, че Тристан има син от друга жена.

На 24 септември Клои благодари на феновете за подкрепата, след като се оттегли за малко от социалните мрежи. Причината за онлайн детокса бяха критиките заради това, че звездата е решила да увеличи семейството си с Тристан, въпреки неговите изневери.

Що се отнася до баскетболиста, който вече е баща на четири деца, той също е продължил напред с живота си. Наскоро беше забелязан в компанията на Хуанита Джейсиви, която е известна в сайта OnlyFans. Двамата бяха заснети как напускат парти в Западен Холивуд и се качват в една и съща кола.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари