IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ненчо Балабанов се ожени край морето

27 септември 2022 14 40

Актьорът каза „Да“ на красивата Катрин

БГНЕС

Istock

Ненчо Балабанов се ожени за приятелката си Катрин Русева преди броени дни. Актьорът и любимата му вдигнаха голяма сватба край морето в Несебър, а вчера той сподели снимки от щастливото събитие в своя Instagram профил. До изпълнените с радост кадри той е написал: „Just Married“, а отдолу е получил множество добри пожелания за безоблачен семеен живот от редица свои почитатели, както и от свои колеги от шоубизнеса.

От снимките се вижда, че булката е сменила две рокли за различните церемонии – едната е от сатен, съчетана с воалетка и перлени бижута, а другата е от дантела в комбинация с дълъг воал. И двата модела рокли са без презрамки, а по-скоро с паднали ръкави. За първата си визия Катрин носи дългата си коса в стилизиран кок, а за втората визия е с по-небрежна прическа, като косата ѝ се спуска свободно по голите ѝ рамене. Младоженецът пък носи два различни смокинга – единият тъмносин, а другият – черен.

От два месеца се носеха слуховете, че комикът се е сгодил за красивата брюнетка, след като той сподели тяхна обща снимка, на която тя носеше елегантен пръстен на безименния си пръст.

Това е втори брак за Балабанов. От първия си брак той има 16-годишен син на име Богомил. В миналото той имаше връзка с певицата Йоанна Драгнева, а слухове го свързваха в интимни отношения и с бившата гимнастичка Симона Пейчева.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nencho Balabanov (@nenchob)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари