IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес инструкторът Сами Хоссни: Ще си имаме малка машина

29 септември 2022 17 50

Той и приятелката му Мила обявиха пола на бебето

IStockphoto

IStockphoto

Фитнес инструкторът Сами Хоссни стана по-известен след участието си във „Фермата“. Малко след това помогна на рапъра Криско да влезе във форма. А само преди няколко месеца неговата половинка Мила Савова участва в „Сървайвър“. Блондинката излезе от шоуто и започна да носи широки дрехи, а малко след това сподели, че ще става майка. И ето че дойде моментът двамата да обявят пола на бебето.

„А ти успя ли да познаеш?“, написа Сами към видео, в което заедно с приятелката му разкриват дали ще си имат момче или момиченце.

В клипа първоначално Хоссни приканва своите последователи да дават своите предложения за пола. И добави, че те го знаят от известно време, но винаги са се чудили как да го споделят със своите последователи.

„Ще си имаме момче... Ще си имаме малка машина“, казва развълнувано инструкторът, след като пука големия черен балон и от него излизат бели конфети със сини пера. Мила пък се смее до него.

Хосни и неговата приятелка посочиха, че са изключително щастливи, че ще си имат наследник. Бебето трябва да се роди през октомври.

„Решихме, че ни омръзна да спим и да правим каквото си искаме през цялото време. И така де… изглежда, че имаме нов шеф. Шефът най-вероятно ще стартира работа на новата си позиция през октомври 2022“. Това сподели двойката, съобщавайки за това, че бебето е напът. Постът бе придружен със снимка от ехографски преглед.

След като спря да крие, че е бременна, Мила неведнъж показва свои снимки с наедрялото си коремче в социалните мрежи. И подобно на певицата Риана, тя не се притеснява да облича по-провокативни дрехи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари